• Webs Municipals  

Inici L’Ajuntament Grups municipals Partit dels Socialistes de Catalunya - Candidatura de Progrés (PSC-CP) opina Francesc Miró elegit candidat a l’alcaldia d’Amposta per a les properes eleccions municipals del 2019

Francesc Miró elegit candidat a l’alcaldia d’Amposta per a les properes eleccions municipals del 2019

Article del mes d’abril de 2018

publicat el 30/04/2018

EL PORTAVEU del PSC a l’Ajuntament d’Amposta Francesc Miró ha estat elegit per l’agrupació Socialista d’Amposta candidat a l’Alcaldia de la ciutat per a les properes eleccions municipals del 2019. Miró ha obtingut el suport unànime de tots els afiliats socialistes que han assistit a l’assemblea de l’agrupació. EN LA PRIMERA intervenció com a candidat a l’Alcaldia d’Amposta ha convidat a la militància socialista a acumular forces per aconseguir que el canvi real arribi amb força a l’Ajuntament d’Amposta d’aquí a un any. Cada cop és més evident per a tothom que el canvi que ens va prometre l’actual alcalde és més aviat un recanvi de l’anterior, amb les mateixes males costums i maneres de fer.

FRANCESC MIRÓ ha emfatitzat en que: "des del nostre grup municipal hem aconseguit ajuts per als emprenedors, perquè la petita i mitjana empresa són imprescindibles per a l’economia local. Però volem anar més enllà, per això necessitem un pla estratègic per tal de crear un entorn favorable que propiciï una industria potent a la nostra ciutat. Hem de donar un nou impuls al teixit empresarial existent, però també es necessari portar empreses de fora per crear més llocs de treball estables i encarar el futur amb garanties"

HA ARRIBAT el moment de reivindicar qüestions fonamentals sobre el proveïment d’un bé bàsic com és l’electricitat. Que posi l’energia en mans de la ciutadania, que asseguri uns mínims vitals i que al mateix temps eviti el malbaratament energètic, i iniciï el canvi de model cap a un sistema energètic net i autònom basat en l’estalvi, l’eficiència, i les energies renovables.

LA MUNICIPALITZACIÓ d’aquest eix estratègic permetrà consolidar una funció social. Hem de garantir que la gent gran tingui dret a l’energia elèctrica com un bé bàsic i essencial, més ara i a llarg termini on és manifest i clar la pèrdua de poder adquisitiu dels nostres pensionistes. Cal lluitar amb eficiència contra la pobresa energètica, i alhora comercialitzar els excedents de consum en les llars. Una energia barata a l’abast de tothom.

AIXÍ MATEIX ha reiterat la seva disposició a treballar pels valors que singularitzen el projecte socialista per Amposta. "Volem l’accessibilitat universal de la nostra ciutat com a dret de la gent gran i de les persones amb discapacitat, per tal de garantir que se sentin integrats. Que ningú pugui pensar: aquí no puc accedir, aquí no puc anar... en funció de l’accessibilitat del lloc. Així mateix volem fomentar el transport públic fent-lo gratuït i que l’utilitzi tothom"

REBAIXAREM l’IBI desproporcionat que paguem tots els ciutadans. Els ampostins i ampostines paguem diàriament més de 30.000€ en impostos municipals, tot un rècord que no ens mereixem. Per això defensem una rebaixa de l’IBI- la contribució de com a mínim un 25% perquè es pot fer si hi ha la voluntat política de fer-ho, i nosaltres la tenim. Ja està bé de malbaratar els diners de tots! VULL SER ALCALDE per a tots els ampostins i ampostines. Som l’esquerra útil al servei dels interessos de tots els ciutadans d’Amposta pensin el que pensin i, no com Adam Tomàs que només veu en l’alcaldia una oportunitat per ampliar la base independentista a Amposta.

"INICIEM aquest període amb molta il·lusió perquè estem convençuts que el canvi arribarà. No ens aturaran! L’Amposta que somio és imparable!", ha conclòs el candidat a l’Alcaldia d’Amposta.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament