• Webs Municipals  

Inici Participació Canals de participació

Canals de participació

Tu fas Amposta! Pressupostos participatius

Tu fas Amposta!

Assemblea Informativa 03/11/2017

L’estat del clavegueram i la xarxa d’aigües pluvials, la supressió de barreres arquitectòniques, la pobres energètica o la neteja de solars. Aquests són alguns dels temes sobre els quals van preguntar els veïns d’Amposta en la tercera Assemblea informativa. Una acte que busca garantir la transparència de la gestió municipal. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, va liderar el debat i va desglossar les principals accions de govern com la rehabilitació del mercat i del sindicat, l’enderroc de sis cases al nucli antic i la recuperació de la façana fluvial. També va abordar les modificacions en les taxes municipals. L’acte, que està previst celebrar-lo cada sis mesos, va reunir un centenar de veïns a l’auditori de la Fira.

Enllaç al vídeo de l’assemblea: https://www.youtube.com/watch?v=ZNyKQVE9OTY
Enllaç a la notícia de Canal Terres de l’Ebre: https://www.youtube.com/watch?v=hAuDZx2F7hw&t=0s&list=PLhK94nuAhDVEm-JQHutUm9IymMyG2AIFR&index=49
Enllaç a la notícia de Canal 21: https://www.youtube.com/watch?v=jFHds3gagx8&t=0s&list=PLhK94nuAhDVEm-JQHutUm9IymMyG2AIFR&index=48

Taula de Treball del Comerç Local

Des de l’Ajuntament d’Amposta, mitjançant la Regidoria de Comerç i Mercat Municipal, i per tal d’incentivar i potenciar el comerç de proximitat, s’ha posat en marxa un Pla de dinamització del comerç d’Amposta, durant l’any 2017. La regidoria de Comerç i Mercat de l’Ajuntament d’Amposta té com a principals objectius promoure una oferta comercial i gastronòmica de qualitat com a actiu de valor de la nostra ciutat. Per tal de fer front a la forta competència cal treballar tots junts, per això, l’Ajuntament d’Amposta vol dotar d’eines i competències a les associacions comercials i gremis de la ciutat per tal que esdevinguin actors principals en el desenvolupament dels establiment comercials. És amb aquesta voluntat que es crea una Taula de treball pel comerç local, on participaran associacions de comerç com FECOAM, l’Associació de venedors del Mercat Municipal i l’Associació de restauradors, així com altres persones de la ciutat vinculades al teixit comercial. La taula ha de ser un espai obert de debat i reflexió per avaluar els potencials del nostre comerç i dissenyar accions i promocions adequades a les necessitats que se’n detectin. La Taula de treball pel comerç local es reuneix un cop al mes.

Comissió del Nomenclàtor de carrers i espais públics d’Amposta

Es crea la Comissió del Nomenclàtor de carrers i espais públics d’Amposta com a òrgan d’assessorament, informe i consulta en relació a la determinació de les denominacions de carrers, places, equipaments municipals i altres espais públics del municipi d’Amposta. El seu reglament es va aprovar definitivament en sessió ordinària del ple el 27 de febrer de 2017.
REGLAMENT DEFINITIU I CORREGIT_NOMENCLATOR AMPOSTA.pdf

Assemblea Informativa 01/07/2016

La primera assemblea informativa va ser el 8 de gener de 2016 i va comptar amb l’assistència d’unes 600 persones, la meitat de les quals van respondre l’enquesta en la que també van valorar el funcionament de l’assemblea. Un 74% dels enquestats va valorar positivament el fet que s’organitzés, tot destacant que havien sigut informats adequadament però amb un contingut massa tècnic pel que fa les dades econòmiques que es van presentar i amb mala visibilitat de la presentació power point que es va fer servir. La propera assemblea informativa, organitzada per la regidoria de Joventut i Participació Ciutadana, està prevista per a l’1 de juliol de 2016.
Enllaç a l’àudio:https://www.amposta.cat/radio/pagina.asp?id=1374&i=ca
 Document: acta-II-assemblea-informativa.pdf

Consell Municipals de Serveis Socials

L’any 2014 el Ple de l’Ajuntament d’Amposta va crear el Consell Municipal de Serveis Socials. No obstant, des de llavors, no s’ha tornat a reunir. Actualment, l’àrea de Serveis Socials està treballant per reactivar aquest òrgan de participació, revisant també el reglament i posant-lo d’acord amb la revisió del Reglament Orgànic Municipal que actualment es troba en revisió.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament