• Webs Municipals  

L’últim curs polític del mandat

Article del mes de setembre de 2018

publicat el 28/09/2018

Setembre del 2018. Arranca un nou curs polític. L’últim del mandat. I a Esquerra d’Amposta l’encarem, com sempre hem fet, amb moltes ganes.

Continuarem, com fins ara, donant el millor de nosaltres mateixos per fer d’Amposta la ciutat que tots ens mereixem. Tenim sobre la taula molts projectes, que es començaran a materialitzar durant aquesta tardor o la pròxima primavera. Molts d’ells, segurament, no els veurem finalitzar aquest mandat. La nostra obsessió és l’excel·lència en tot allò que fem i per això hem de respectar els tempos necessaris perquè els projectes culminin amb èxit; superant els esculls pas a pas.

Com sempre hem dit, la nostra prioritat no és fer-nos cap foto d’inauguració de cap equipament o infraestructura, i encara menys fer-ho sense les garanties que aquella foto suposi l’inici del seu funcionament. Això a nosaltres no ens preocupa. El que ens importa és fer les coses ben fetes, amb la màxima qualitat i eficiència.

Aquest curs polític arrancaran projectes com les obres de recuperació de l’antic edifici del Sindicat (està previst que comencin durant el mes de setembre), les del nou Casal d’avis, les de la seu de les Mestresses de Casa o les del nou pavelló poliesportiu. També s’han iniciat els tràmits per comprar el col·legi de les Monges, per a redactar el projecte de recuperació de la Torre de Sant Joan o la passarel·la que creua l’avinguda Santa Bàrbara just davant de l’actual CAP. També estem immersos en licitacions importants per a la ciutat, com el nou servei de neteja i jardineria, que millorarà la imatge de la nostra ciutat. Continuem reurbanitzant carrers i vies de la ciutat, millorant també els la xarxa de serveis que hi ha a sota com el clavegueram, tan malmès per la manca de manteniment durant les últimes dècades i que ens obliga a actuar de forma urgent en determinades zones de la ciutat; o la xarxa de pluvials. També avançarem amb la renovació de l’enllumenat públic, per fer-lo més eficient i sostenible, millorant la il·luminació de totes les zones de la ciutat i a la vegada generant un important estalvi per a les arques municipals.

No oblidarem tampoc les polítiques que ajudin a fer créixer l’economia de la nostra ciutat. En aquest sentit, continuarem explorant accions valentes que atraguin noves activitats industrials als polígons de la ciutat i ajudarem a aquelles empreses ja instal·lades que vulguin ampliar la seva activitat. Continuarem impulsant plans d’ocupació per generar ocupació i millorar l’empleabilitat d’aquella gent que ho necessita; continuarem convocant ajudes a la millora i modernització del comerç o l’autoocupació, entre d’altres.

I tot plegat ho farem sense oblidar totes les polítiques socials que siguin necessàries per garantir que tothom tingui les mateixes oportunitats i possibilitats, rebaixant els impostos tot allò que puguem, i estant al costat de totes aquelles propostes que ens arriben des de la societat (Delta Chamber Music Festival, FesticAM, Expoclick, Fango- Fest, per posar només uns exemples) i que fan que Amposta sigui capaç d’oferir una oferta de primer nivell que atrau a visitants d’arreu del territori.

Estarem al costat de les associacions culturals, esportives i socials perquè puguin realitzar amb normalitat la seva activitat, tan necessària dins la nostra societat. En definitiva, continuarem avançant amb pas ferm cap a l’Amposta que ens vam comprometre a construir al maig del 2015. Mantenint-nos fidels als nostres compromisos, sent valents amb les nostres decisions, prioritzant el benefici de tots i sobretot, sense que la cita que tenim al maig de l’any vinent condicioni cap de les nostres decisions.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament