• Webs Municipals  

Els Socialistes d’Amposta tenim un projecte de futur de ciutat

Article del mes d’octubre de 2018

publicat el 26/10/2018

AMPOSTA ha de ser una "Ciutat Sostenible" per això els Socialistes d’Amposta ens hem marcat uns objectius clar en aquesta direcció, impulsant polítiques locals encaminades a millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadans, l’adaptació al canvi climàtic, la pobresa energètica, la mobilitat sostenible, i la necessitat de transitar cap un model econòmic basat en l’economia circular i verda (tot allò que produïm ho hem de poder reutilitzar).

PER AIXÒ des de fa 3 anys estem proposant tota una sèrie de mesures: El bus urbà gratuït, amb noves parades, elèctric i accessible, amb una nova ruta que porti directament als equipaments públics; crear una comercialitzadora i productora pública d’energia elèctrica renovable per tindre la llum més barata; generar un districte 100% renovable i amb zero emissions; l’Accessibilitat Universal; facilitar els desplaçaments per moure’ns a peu i amb bicicleta; afavorir l’ús de vehicles elèctrics amb rebaixes fiscals; millorar els passos de vianants.

ÉS NECESSARI que Amposta s’adhereixi a la "La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat", un instrument de treball conjunt per als municipis. Perquè a diferencia del govern d’Adam Tomàs, que no té un projecte de futur de ciutat i que solament es dedica a gestionar les petites necessitats del dia a dia, nosaltres estem a peu de carrer escoltant a la ciutadania per saber cap a quin model de ciutat hem d’anar.

HEM D’IMPLICAR tots els sectors socioeconòmics en el procés d’implantació i desenvolupament d’una Ciutat Sostenible per ser capdavantera en energies renovables i que sigui el motor de les Terres de l’Ebre per crear nous llocs de treball estables.

Ens vam comprometre a fer realitat la compra de l’antic col·legi de les monges

L’ANTIC COL·LEGI de les monges passarà a mans de tots els ciutadans d’Amposta. L’ajuntament el comprarà per 470.000€ amb el vot a favor del nostre grup Socialista-PSC.

RECUPEREM per a la ciutadania el patrimoni local i donem-li un bon ús. Un edifici tan singular i emblemàtic ha de tenir un equipament potent a nivell territorial, perquè volem que Amposta sigui un referent cultural i un pol d’atracció per a les Terres del Ebre.

No volem que l’hospital Comarcal perdi qualitat

MALAHURADAMENT L’HOSPITAL COMARCAL està deixant de ser referent a la nostra ciutat i a la comarca, tant per la pèrdua de personal mèdic com per la falta de manteniment de les instal·lacions del propi hospital. Així li hem dit a l’alcalde en nombroses ocasions.

EN L’ÚLTIM PLE vam tornar a insistir en la deixadesa que hi ha a l’hospital; amb mobiliari trencat, amb la rampa d’accés on l’enjardinat impedeix que la gent es pugui agafar a la barana existent, també falta una altra barana, falten aparcaments per a usuaris amb mobilitat reduïda, ha d’haver una parada del bus urbà davant mateix de l’hospital....

RECORDAR QUE vam rebre la visita de la Consellera de Salut Alba Vergés, i malauradament no ens consta que l’alcalde traslladés la preocupació que tenim tota la ciutadania per la pèrdua d’especialistes mèdics per tal d’atendre les necessitats dels Ampostins i garantir que no ens haguem de traslladar per rebre assistència sanitària.

SERIA POSITIU també que la resta de grups polítics juntament amb l’alcalde ens poguéssim reunir amb els consellers que visiten la nostra ciutat per poder traslladar allò que afectat a tothom. I que l’alcalde no s’excusi en que la consellera de Salut va tenir poca disponibilitat abans de la visita a Tortosa, on allí sí que va visitar instal·lacions i va tenir una jornada de treball on es va comprometre a un pla de inversions per a Tortosa.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament