• Webs Municipals  

Inici L’Ajuntament Grups municipals Partit dels Socialistes de Catalunya - Candidatura de Progrés (PSC-CP 2019-2023) opina La regidora Anna Tomàs Talarn és la nova portaveu del grup dels socialistes a l’Ajuntament d’Amposta

La regidora Anna Tomàs Talarn és la nova portaveu del grup dels socialistes a l’Ajuntament d’Amposta

publicat el 18/12/2019

Vigilar la despesa de l’Ajuntament d’Amposta, reclamar eficàcia a l’equip de govern, demanar la rebaixa d’impostos com l’IBI i prioritzar les inversions que es facin, seran les grans línies del PSC d’Amposta en la nova etapa.

Una nova etapa que va començar el passat Ple de novembre a l’Ajuntament d’Amposta amb el nomenament com a portaveu del grup municipal d’Anna Tomàs, després de la renuncia de Francesc Miró en el seu càrrec com a regidor i Conseller Comarcal, per ocupar a partir d’ara el càrrec de secretari del grup socialista a la Diputació de Tarragona.

"Després d’aquests darrers cinc anys com a regidora emprenc aquesta nova etapa amb il·lusió, però també amb molta responsabilitat. Amb la dedicació de sempre, però amb més força encara per representar la veu dels qui tinguin alguna cosa a dir, de tothom que vulgui proposar idees per millorar la nostra ciutat. Al mateix temps també m’incorporaré com a Consellera al Consell Comarcal del Montsià"

La nova regidora a l’Ajuntament serà Angels Calleja que passarà a formar part del Consistori en el proper ple, on es portarà a terme la seua designació. Dos dones que volem donar una nova empenta en les formes i idees progressistes, sabent que la situació que viu la política no és la més propicia, però no per això deixarem de ser exigents amb el govern local.

Aprovat per unanimitat la moció per eliminar la desigualtat en l’esport femení i donar suport a l’Associació de Dones Futbolistes

Les reivindicacions d’aquestes jugadores que porten més d’un any lluitant, podria donar fruit abans d’acabar l’any. Demanen un conveni col·lectiu digne que contempli qüestions bàsiques com un salari mínim anual de 20.000€, regular els contractes de mitja jornada o temes com la maternitat, lactància o vacances. I els seus col·legues homes? La desigualtat és evident, el seu salari mínim està fixat en 155.000€ anuals.

Les dones esportistes comparteixen el mateix sacrifici i les mateixes dificultats que els homes, però a diferencia d’ells, ni els esforços ni tots els seus èxits es valoren per igual, hi ha un abisme entre els recursos destinats a elles i a ells.

La ciutadania d’Amposta i el nostre Ajuntament defensem la igualtat plena, i volem posar-ho en valor per eradicar este tipus de desigualtat, apostem pel reconeixement i el protagonisme de les dones i recolzem el dret a una pràctica esportiva amb els mateixos recursos, oportunitats i reconeixements que els seus companys masculins.

En l’actualitat dones ampostines esportistes, representen la ciutat d’Amposta amb orgull, prenent part i assolint destacats triomfs en les competicions d’alt nivell. Dones que amb les seves qualitats i entrega han arribat a ser referents indiscutibles i mereixen gaudir, sense cap mena de dubte, d’una igualtat plena en el seu acompliment laboral.

Per a tot això es necessari que l’Ajuntament:

1.- Es reconegui la llarga lluita de les dones esportistes i obri nous camins i oportunitats a les dones de les següents generacions.

2.- Es doni més suport a l’esport femení que es practica a la nostra ciutat i es treballi per superar qualsevol biaix de gènere tant en les condicions com en el valor i reconeixement de la pràctica esportiva femenina.

3.- Tenir màxima cura en el llenguatge utilitzat en els mitjans de comunicació i xarxes socials que depenen de l’ajuntament

4.- Exigir als mitjans de comunicació que es compleixi la igualtat de quotes en les noticies esportives, ja que l’esport femení generalment no gaudeix del mateix reconeixement en la televisió, ni premsa que els homes.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament