• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2021 Joventut convoca el primer concurs d’Art Mural Amposta Ciutat Diversa

Joventut convoca el primer concurs d’Art Mural Amposta Ciutat Diversa

Hi participarà l’alumnat de l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta, l’Institut Berenguer IV i El CFA Lo Pont, que són els centres educatius d’Ampopsta amb formacions artístiques

publicat el 25/03/2021

Amb l’objectiu de promoure i reconèixer les formacions artístiques del territori i fer promoció d’Amposta Ciutat Diversa, Amposta Jove planteja un concurs de murals a l’alumnat d’estudis artístics de la ciutat. Els murals hauran de servir per expressar els valors del projecte Amposta Ciutat Diversa i hauran de ser originals. Durant les setmanes prèvies al concurs, els i les estudiants rebran la informació necessària sobre el projecte. EL concurs es realitzarà el dia 6 d’abril i tindrà una durada de tres hores.

L’obra guanyadora, a més a més d’obtenir un val de 300 euros en material de belles arts en algun establiment de la ciutat, serà reproduïda a gran escala en un mur de la ciutat que l’Ajuntament considerarà adient. Les inscripcions al concurs, adreçat a l’alumnat del Batxillerat Artístic de l’Institut IES Berenguer IV, l’Escola d’Art i Disseny ESARDI i el Programa de Formació i Inserció d’Arts Gràfiques del Centre de Formació d’Adults Lo Pont, finalitzen el dia 26 de març i es poden fer a través d’instància genèrica o presencialment.

Podeu consultar totes les bases aquí.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament