• Webs Municipals  

Jornades "Per una millor ciutat"

Article del mes de març de 2018

publicat el 26/03/2018

El Partit Demòcrata d’Amposta, enceta unes jornades i reflexions anomenades: "PER UNA MILLOR CIUTAT", que tractaran i on es parlarà sobre temes d’actualitat, com ara: comunicació, seguretat, música, cultura, pagesia, comerç, economia, turisme, sanitat, ensenyament entre altres. Tots els temes que interesen als ampostins.

El passat 8 de març vam iniciar aquestes jornades, coincidint amb el dia Internacional de les Dones, reivindicant la igualtat entre els homes i dones. Vam comptar amb l’assistència de la Senadora Beth Abad, ens va explicar la feina que s’està portant a terme des la comissió d’igualtat al Senat i sobre els plans d’igualtat als municipis, la coordinadora de l’Institut de Dones a les Terres de l’Ebre Carme Valls ens va explicar la feina que fan des de l’Institut de Dones i la situació actual sobre la desigualtat en els diferents àmbits, la Directora General de l’Institut de la Seguretat Pública de Catalunya Annabel Marcos va parlar en primera persona de la seva etapa com a dona a la política i sobre les dones als mitjans de comunicació, l’acte va estar presentat i moderat per Eva Panisello.

El proper acte serà el 6 d’abril i parlarem sobre les pensions, en aquests moments tenim confirmada la presència del Diputat al Congreso, Carles Campuzano, el nostre representant a Madrid sobre aquest tema que ens preocupa tant. També hem endegat el procès de primàries que ens ha de permetre escollir el nostre cap de llista per a les pròximes eleccions municipals pel proper 2019. Aquestes es cel·lebraran el proper 13 d’abril a la seu del Partit del carrer de la Pau. I hem decidit a fer més accions al carrer, tipus enquestes per fer escolta activa de les pròpies necessitats dels ampostins i dels seus barris, i com en el recolzament a accions com el megallaç que es va pintar a l’Avinguda Sant Bàrbara. Un record formidable per als nostres presos polítics i els que tenim fora exil·liats a Bèlgica, Suïssa i regne Unit. Quan anem junts fem coses super xules.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament