• Webs Municipals  

Inici L’Ajuntament Grups municipals Esquerra d’Amposta - Acord Municipal (EA-AM) opina El Govern d’Esquerra d’Amposta adjudica el 80% de les obres de modernització de la ciutat a empreses d’Amposta

El Govern d’Esquerra d’Amposta adjudica el 80% de les obres de modernització de la ciutat a empreses d’Amposta

Article del mes de gener de 2017

publicat el 15/01/2017

Aquest mes de gener es posen en marxa els 15 projectes que recentment va adjudicar l’Ajuntament d’Amposta, governat per Esquerra, destinats a la modernització i millora de la ciutat. Suposen una inversió de prop de 2 milions d’euros en obres i tenen totes elles un denominador comú: l’objectiu de fer una ciutat moderna, eficient i amable. S’inicia, d’aquesta manera,una roda d’inversions per configurat el programa de govern d’Esquerra d’Amposta.
D’aquestes licitacions i inversions, cal destacar diferents aspectes. El primer, per exemple, que un 80% dels projectes van ser adjudicats a empreses ampostines. Com indica l’alcalde, Adam Tomàs, “això es tradueix amb el fet que els diners que s’inverteixen amb projectes per a la ciutat, generen treball i riquesa també a Amposta”.
El segon aspecte que cal destacar és que en tots els casos, i per primera vegada, s’han incorporat clàusules de responsabilitat social per a les empreses que optaven a les licitacions. És a dir, Esquerra d’Amposta ha introduït com a criteri a l’hora d’atorgar adjudicacions el fet que, les empreses que optin a treballar amb l’Ajuntament d’Amposta,contractin a treballadors a l’atur o tinguin convenis amb entitats socials que atenguin a col·lectius vulnerables de la ciutat. Això constata el canvi de prioritats de l’actual govern municipal d’Esquerra d’Amposta. L’Ajuntament ha de ser un exemple d’allò que demanem als ciutadans, comprar al comerç de la ciutat i contractar les obres i els serveis a empreses ampostines. D’aquesta manera, invertim diners dels ampostins directament en el futur de la gent i generem riquesa que contribueix a millorar la qualitat de vida de la ciutadania.
D’altra banda, totes les obres són un pas més en el canvi de model de ciutat pel qual aposta Esquerra d’Amposta. Amb la renovació de l’enllumenat, per exemple, apostem per l’eficiència i la sostenibilitat o amb l’eliminació de les barreres arquitectòniques, volem fer una ciutat accessible a tothom.
Requereix un temps poder crear noves dinàmiques transformadores que estableixin les bases d’una nova manera d’entendre la gestió pública fonamentada en l’eficiència i la dedicació.
Tot plegat, ho fem així absolutament convençuts de què és la manera correcta de governar. Pensant no només en el present sinó també en el futur de la ciutat. Desenvolupant un gran projecte que ha de transformar, modernitzar i millorar Amposta en tots els aspectes. Dedicant els màxims recursos a mesures que contribueixin directament a genera treball a la ciutat i a què més famílies ampostines tinguin més oportunitats de futur i vegin millorades les seves expectatives de vida.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament