• Webs Municipals  

COVID 19: FASE 3: Altres mesures

Atres indicacions a partir del 8 de juny, amb l’entrada de la Fase 3, segons l’Ordre Ministerial de Sanitat SND/458/2020, de 30 de maig, modificada per l’Ordre Ministerial SND/507/2020, de 6 de juny

publicat el 08/06/2020

COVID 19: FASE 3: Altres mesures

Llibertat de circulació: Es permet la circulació per la demarcació de Tarragona.

Activitat física: En qualsevol hora del dia sense limitacions horàries.

Grups de persones, amics o coneguts: Un màxim de 20 persones (respectant les distàncies mínimes de seguretat o, alternativament, amb l’ús de la mascaretes).

Vetlles: 50 persones màxim a l’aire lliure o 25 persones màxim a llocs tancats.

Enterraments: 50 persones màxim més el ministre de culte.

Llocs de culte: 75% de l’aforament total (deurà de senyalitzar-se).

Bodes: Aforament d’un màxim del 75%, sense superar les 75 persones en recintes tancats i les 150 persones en espais lliures (adoptant les mesures d’higiene i de protecció necessàries).

Habitatges tutelats: Correspondrà el règim de visites a la Generalitat de Catalunya.

Centres residencials de persones grans: Correspondrà el règim de visites a la Generalitat de Catalunya (Pla per al règim de visites).

Centres residencials de persones amb discapacitat: Correspondrà el règim de visites a la Generalitat de Catalunya.

Biblioteques: A DECISIÓ DE L’AJUNTAMENT PERÒ: 1/3 de l’aforament total en sales de consulta. Ús dels ordinadors o altres mitjans informàtics. Activitats culturals 50% de l’aforament. Préstec interbibliotecari. Garantir les mesures d’higiene i seguretat en relació a persones i elements d’ús comú. NO es permet l’obertura de sales infantils i col·leccions de lliure accés.

Museus: 50% de l’aforament a cadascuna de les sales. Activitats culturals o d’altres en grups, s’haurà de respectar la distància de 2 metres de seguretat. Visites grupals als museus d’un màxim de 20 persones.

Sales d’exposició: 50% d’aforament màxim. Barreres físiques per l’atenció de clients i zones d’informació. Senyalització distàncies de seguretat. Higiene i desinfecció de superfícies i elements de manipulació comuns. No accés a guarda roba i consigna d’objectes.

Monuments i equipaments culturals: 50% de l’aforament, respectant les mesures de seguretat i higiene previstes. Grups de fins a 20 persones. Només visites.

Cinemes, teatres, auditoris i circs de carpa: 50% aforament màxim o 50 persones màxim, amb butaques pre-assignades. Es recomana la venda online o telefònica. Mesures de seguretat i higiene previstes per a locals i establiments que desenvolupen actes i espectacles culturals.

Entraments de lligues no professionals federades: Entrenaments individualitzats físics, tècnics i tàctics. Grups de màxim 20 persones respectant les distàncies de seguretat. Adopció de mesures de seguretat i higiene sobre persones i materials emprats.

Instal·lacions esportives a l’aire lliure: Grups d’un màxim de 20 persones sense contacte entre ells. 50% de l’aforament permès. No és necessària la concertació de cita prèvia. Permesa la utilització de vestuaris i zones de dutxes.

Piscines recreatives: 30% aforament màxim. Distància de seguretat de dos metres. Cita prèvia i organització per torns. Mesures d’higiene i desinfecció de materials i elements de manipulació comuna. Dutxes de vestuaris i fonts d’aigua tancades.

Platges: Pràctica d’esports individuals i activitats recreatives (distàncies de seguretat i màxim de 15 persones). Permés l’ús de dutxes, vestuaris i lavabos. Distància de seguretat amb la resta de persones de 2 metres. L’aforament es calcularà dividint els metres quadrats de superfície de la platja (restant els sis primers metres d’arena que toquen al mar) per quatre. Restauració, bars i terrasses han de complir les mesures de Fase 2.

Parcs Naturals: Reobertura amb un aforament màxim d’un 20%.

Activitats de turisme actiu i naturalesa: Grups d’un màxim de 30 persones. Es permet l’ús de guies turístics. Adoptar les mesures de seguretat i higiene i distanciament social entre persones.

Centres recreatius turístics, zoològics i aquaris: Aforament d’un 50% del total. 1/3 d’aforament en atraccions i llocs tancats. Mesures de seguretat i higiene.

Congressos, trobades, reunions i conferències: 80 assistents màxim. Garantir la distància interpersonal. Treballadors amb EPI’s. Mesures de neteja i desinfecció de superfícies i d’elements manipulables.

Activitats de joc i apostes: Reobertura amb un aforament màxim d’un 50% del total. Distanciament social entre persones i adopció de mesures de seguretat i higiene amb l’ús de màquines i altres elements del joc.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament