• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2018 L’Ajuntament amplia a tota la ciutat les ajudes a la rehabilitació d’habitatges

L’Ajuntament amplia a tota la ciutat les ajudes a la rehabilitació d’habitatges

Es pot demanar un 20% del cost de l’obra, amb un topall màxim de 2.000 o 3.000 euros en funció de la línia d’ajut. La data límit per a presentar la sol·licitud és el 30 de maig.

publicat el 27/02/2018

La Junta de Govern Local d’Amposta de dilluns 26 de febrer ha aprovat la convocatòria de subvencions dirigides a la rehabilitació d’habitatges. Ho ha fet amb una novetat principal: les subvencions s’obren a tot el municipi. En la convocatòria del 2017, només van poder optar a l’ajut aquells habitatges situats als barris del Grau i la Vila. ’Ara, en canvi, hem decidit ampliar-ho al conjunt de la població’, detalla l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, tot afegint que l’import màxim a atorgar en aquesta convocatòria és de 50.000 euros.

Les ajudes, la solicique es poden presentar fins el 30 de maig, preveuen subvencionar un 20% del cost de l’obra amb un topall màxim de 2.000 euros o de 3.000 euros en funció del programa que se sol·liciti. S’hi pot accedir per quatre línies: rehabilitació de cobertes, rehabilitació de façanes, millora de l’accessibilitat i per a redacció d’informes tècnics dels edificis.

La convocatòria es pot consultar en aquest enllaç.


Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament