• Webs Municipals  

Inici L’Ajuntament Regidories Regidoria d’Urbanisme i Activitats Intervencions en els elements del Catàleg

Intervencions en els elements del Catàleg

publicat el 10/10/2019

1 . Els projectes d’intervenció sobre tots els elements edificats que formen part del Catàleg i que no corresponguin a actuacions menors de manteniment, aniran acompanyats de la següent documentació independent del corresponent projecte tècnic:

a. Aixecament planimètric complert de l’edificació en plantes, alçats i seccions, tant generals del conjunt, com de detall de les diferents parts diferenciades que els composin, així com detalls constructius dels diferents elements significatius, amb un nivell de precisió i unes escales gràfiques suficients per a la seva plena comprensió fins permetre la seva possible reconstrucció total o parcial.

b. Reportatge fotogràfic detallat i complert sobre la totalitat de l’edificació, amb visions de conjunt i de detall dels diferents elements que la composen, tant de la formalització exterior, com dels espais interiors.

c. Estudi historiogràfic complert de l’edificació, amb la identificació de la major informació possible entorn a la seva construcció i els agents que hi van intervenir, i les modificacions o ampliacions més significatives que hagi experimentat en la seva història.

2. Amb l’objecte d’assolir un major nivell de qualitat i de solvència tècnica i científica en la valoració sobre les possibles intervencions en els elements del Catàleg, es podrà constituir una Comissió Municipal del Patrimoni, de caràcter interdisciplinari, que tindrà com a objecte l’assessorament en l’atorgament de llicències o l’aprovació de projectes d’intervenció sobre els elements del Catàleg mitjançant les següents funcions bàsiques:

a. Emetre informes previs a la concessió de llicències d’obres o l’aprovació de projectes, d’intervenció sobre elements del Catàleg i els seus entorns.

b. Valorar l’adequació de les intervencions realitzades en relació a les llicències i projectes aprovats.

c. Emetre informes sobre modificacions del Catàleg i del Pla Especial de Protecció.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament