• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2019 Un treball sobre el primer Ajuntament democràtic a Amposta, Premi de Recerca de Batxillerat Ciutat d’Amposta

Un treball sobre el primer Ajuntament democràtic a Amposta, Premi de Recerca de Batxillerat Ciutat d’Amposta

És de l’alumne de l’Institut Ramon Berenguer IV, Silvestre Bel Arasa

publicat el 01/07/2019

El treball ‘Postfranquisme a Amposta: 40 anys del primer ajuntament democràtic’, de l’alumne de l’Institut Ramon Berenguer IV d’Amposta Silvestre Bel Arasa ha estat reconegut amb el Premi de Recerca de Batxillerat Ciutat d’Amposta, que enguany arriba a la dotzena edició. El premi es va entregar el divendres 28 de juny al saló de plens de l’Ajuntament d’Amposta.

Aquest reconeixement, que entrega l’Ajuntament d’Amposta i l’Institut d’Estudis Comarcals del Montsià, està dotat amb 400 euros i l’edició del treball en format llibre. El treball que enguany s’ha reconegut fa una descripció i anàlisis d’aquell primer mandat democràtic a l’Ajuntament d’Amposta després de l’etapa franquista. 

El Premi de Recerca de Batxillerat Ciutat d’Amposta vol reconèixer aquells treballs de recerca sobre aspectes relacionats amb Amposta, la comarca del Montsià i les Terres de l’Ebre. Enguany s’han presentat un total de set treballs.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament