• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2018 Expoclick arriba a la setena edició

Expoclick arriba a la setena edició

A més del concurs de fotografia d’Instagram, el concurs de diorames o el Buscaclick, també s’ha convocat un concurs d’aparadors i diferents bars i restaurants del municipi tindran ofertes especials amb l’entrada d’Expoclick

publicat el 30/10/2018

Del 9 a l’11 de novembre, el pavelló 1 d’Octubre acollirà una nova edició d’Expoclick, un riu de clicks. Per setè any consecutiu, els amants del Playmobil podran triar i remenar entre els productes que portaran els 15 venedors de Catalunya, l’Estat i Europa que hi participen i veure les creacions dels 24 participants a l’exposició de diorames, que enguany ocuparà més metres quadrats. Una cita que es complementa amb el concurs de diorames per als xiquets i xiquetes, el Buscaclick o el concurs Instagram Fotoclick. Enguany, com a novetat, també s’ha convocat el concurs d’aparadors, en què hi participen 5 comerços de la ciutat, que han decorat els seus aparadors amb Playmobils. Finalment, diferents bars i restaurants del municipi també oferiran menús especials Expoclick amb descomptes especials amb la butlleta d’entrada a la mostra.

"L’any passat, Expoclick va superar les 12.000 visites", ha recordat l’alcalde, tot reiterant la voluntat que "aquest tipus d’esdeveniments també es tiren endavant perquè són un element de dinamització econòmica del comerç i la restauració". L’alcalde va aprofitar per agrair, també, la tasca que es fa des de l’entitat Somoclicks en l’organització d’aquest esdeveniment, "que contribueix a situar Amposta dins del mapa".

Andreu Borràs, responsable de Somosclicks, va destacar la voluntat de repetir la xifra d’assistents. Borràs va detallar totes les activitats que s’organitzen en el marc d’Expoclick. Per una banda, el concurs de diorames, on hi participen xx diorames, assolint al màxim de participants i el Buscaclick, on s’hauran de localitzar els clicks entre els diorames de l’exposició. Per l’altra, el concurs d’Instagram Fotoclick, que es pot participar fins el 5 de novembre etiquetant fotografies amb algun personatge de Playmobil amb l’etiqueta #concursexpoclick18.


Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament