• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2016 Convocada una assemblea informativa per donar compte sobre la situació municipal

Convocada una assemblea informativa per donar compte sobre la situació municipal

Serà el divendres 8 de gener a les 20 hores a l’auditori de la Fira.

publicat el 04/01/2016

Donar compte de la situació del municipi i de l’Ajuntament, explicar els pressupostos del 2016 i valorar l’estat de la ciutat. Aquests són els tres objectius principals de l’assemblea informativa que l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha convocat per al proper divendres 8 de gener. Serà a l’auditori de la Fira a les vuit del vespre i és oberta a tota la ciutadania.

"L’equip de govern d’Esquerra d’Amposta dóna compliment així d’un dels compromisos electorals, que és fer una assemblea informativa cada sis mesos", assenyala Tomàs, tot destacant que l’objectiu d’aquestes trobades és parlar dels grans temes que afecten al municipi i traslladar a la ciutadania tot allò relacionat amb el projecte de ciutat d’Esquerra d’Amposta. "Hi haurà un temps de precs i preguntes i també un espai on poder registrar instàncies per fer consultes més concretes i de caire no col·lectiu", diu l’alcalde, "però l’objectiu de l’assemblea és parlar dels grans temes que afecten al conjunt dels ampostins i ampostines".

Entre els temes previstos a l’ordre del dia de l’assemblea del divendres hi ha els pressupostos del 2016, que es van aprovar en el plenari del 28 de desembre, la situació de la residència d’avis o l’estat de la ciutat.

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Convocada una assemblea informativa per donar compte sobre la situació municipal

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament