• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2015 L’ocupació creix un 5% a Amposta

L’ocupació creix un 5% a Amposta

La capital del Montsià és, d’entre les deu ciutats més grans de la demarcació de Tarragona, on més creixen els treballadors registrats a la Seguretat Social

publicat el 08/10/2015

De les deu ciutats més grans de la demarcació de Tarragona, Amposta és la que ha creat més llocs de treball. Segons un reportatge publicat pel Diari de Tarragona dimecres 7, a la capital del Montsià el nombre de treballadors registrats a la Seguretat Social ha crescut un 5% en l’últim any (del maig del 2014 al maig de 2015). Una xifra força superior a la que ha registrat el conjunt de la demarcació tarragonina, on l’increment en aquest mateix període de l’any es va situar en el 3,3% i també més d’1,5 punts per sobre d’allò registrat al conjunt de l’Estat espanyol.

El creixement de l’ocupació a Amposta està per sobre del que han viscut les altres ciutats més grans de la demarcació com Tarragona (2,9%), Reus (3,3%), Valls (3,01%), Vila-seca (3,13%) o Tortosa (2,8%).

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, s’ha mostrat satisfet amb aquesta valoració positiva i ha assegurat que "amb les polítiques que estem preparant per atraure empreses i activitat econòmica, principalment vinculada a l’activitat productiva, revertirem de ben segur les dades negatives de les que estem sortint".   

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > L’ocupació creix un 5% a Amposta

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament