• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2015 L’Ajuntament prepara plans d’ocupació per aturats majors de 45 anys i persones preceptores del PRMI

L’Ajuntament prepara plans d’ocupació per aturats majors de 45 anys i persones preceptores del PRMI

Impulsarà la contractació de persones a través de plans d’ocupació municipals en els perfils d’auxiliars administratius, conserges, oficials d’obra i jardineria, conductors de camió, peons de neteja i peons d’obra.

publicat el 15/09/2015

L’Ajuntament d’Amposta ha sol·licitat al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) una subvenció per poder impulsar la contractació de persones a través de plans d’ocupació municipals en els perfils d’auxiliars administratius, conserges, oficials d’obra i jardineria, conductors de camió, peons de neteja i peons d’obra. Seran contractes de sis mesos de durada i en aquestes primeres convocatòries, aniran dirigits a persones aturades majors de 45 anys que no reben cap prestació ni subsidi dels serveis públics d’ocupació. També a aquelles persones que reben la Renda Mínima d’Inserció (PRMI). Segons les previsions, l’ajuntament podrà disposar d’aquestes ajudes del SOC entre el setembre i octubre, i serà llavors, quan es disposi de la resolució del SOC, quan s’iniciï el procés de selecció dels perfils. Quant al número de llocs de treball que es crearan,

Totes les persones que reuneixin els requisits, per poder optar als processos de selecció, hauran d’estar inscrites a l’oficina de treball com a demandants d’ocupació i demanar poder participar d’aquests programes. "És per això que és interessant que vagin ja a inscriure’s", afegeix la tècnica de Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament d’Amposta.

Les persones contractades ens aquests programes rebran a més, formació professionalitzadora i transversal que els ajudarà a tenir més competències personals un cop acabin el període de contractació.


Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament