• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2015 Nou projecte de convocatòria del programa Joves per l’Ocupació

Nou projecte de convocatòria del programa Joves per l’Ocupació

El programa està dirigit a joves de 16 a 25 anys que estiguin inscrits a l’oficina de treball com a demandants d’ocupació i al registre de la Garantia Juvenil.

publicat el 07/09/2015

Després dels bons resultats dels programes anteriors de Joves per l’Ocupació (en l’últim programa 50 joves van trobar feina), l’Ajuntament d’Amposta prepara el projecte de la convocatòria del nou programa per a 2015/2017. El programa està dirigit a joves de 16 a 25 anys que estiguin inscrits a l’oficina de treball com a demandants d’ocupació i al registre de la Garantia Juvenil. Consta de 300 hores de formació teòrica i pràctica, tutorització i acompanyament a la inserció i a l’obtenció de les competències clau per part de les tutores del programa, 80 hores de pràctiques en empreses del sector i la matrícula a l’IOC (Institut Obert de Catalunya) per a l’obtenció de la ESO o de la prova d’accés a cicles formatius. Mentre es fa la formació i les pràctiques en empresa, els joves percebran 150€ al mes durant quatre mesos, per assistència i aprofitament del curs.

Per al nou programa 2015-2017, la proposta de l’àrea de Polítiques Actives d’Ocupació inclou les especialitats d’operari/a d’indústria i magatzem, conductor/a de transport de mercaderies per carretera, auxiliar de veterinària i ramaderia, auxiliar de cultius agrícoles, jardineria i viver, secretari/a i atenció al públic, animador/a sociocultural i turístic, dependent/a de productes alimentaris: carn i peix, aqüicultor/a i elaboració d’arts de pesca, mecànica i soldadura i ajudant d’electricista i manteniment.

Per a més informació, les persones interessades poden dirigir-se a l’àrea de Polítiques Actives d’Ocupació, als baixos de la biblioteca d’Amposta, trucar al 977704027 o escriure a nmoreno@amposta.cat.

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Nou projecte de convocatòria del programa Joves per l’Ocupació


Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament