• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2015 L’Ajuntament d’Amposta mostra el seu suport a la plataforma Trens Dignes

L’Ajuntament d’Amposta mostra el seu suport a la plataforma Trens Dignes

Els grups municipals s’han compromès a aprovar una moció conjunta de suport a les reivindicacions en matèria de mobilitat.

publicat el 25/08/2015

L’Ajuntament d’Amposta ha escenificat aquest dimecres al matí el seu suport institucional a les reivindicacions de la plataforma Trens Dignes. Membres de l’equip de govern d’Esquerra Amposta (EA), així com també membres dels altres grups polítics amb representació al plenari ampostí, s’han reunit aquest matí amb representants de la plataforma, que els han traslladat les seves principals reivindicacions en matèria de mobilitat. Els membres de Trens Dignes els han fet arribar dos documents que resumeixen aquestes reivindicacions i també les solucions tècniques que proposen: el document de treball que van fer arribar al conseller de Territori i Sostenibilitat, Sant Vila, i el document que s’utilitza per recollir signatures per fer arribar al Síndic de Greuges.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, qui ha traslladat tot el "suport institucional" a la plataforma, ha avançat que de la reunió també n’ha sortit el compromís de tots els grups municipals d’aprovar una moció conjunta que inclogui aquestes reivindicacions. "Ens sentim abandonats, no només en servei ferroviari, també en les infraestructures", ha assenyalat Tomàs, tot afegint que "no tenim suficient oferta de transport públic perquè l’ús sigui elevat". L’alcalde d’Amposta també ha explicat que "com a ajuntament, hi ha el compromís que els treballadors i regidors, quan hagin de fer un trasllat, prioritzin l’ús del transport públic, però es fa difícil per l’oferta que hi ha".

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > L’Ajuntament d’Amposta mostra el seu suport a la plataforma Trens Dignes

Per la seua banda, la portaveu de la plataforma, Montse Castellà, ha avançat que a l’octubre Trens Dignes organitzarà una campanya d’accions per conscienciar a la ciutadania de la importància de les reivindicacions. En aquest sentit, ha explicat que hi haurà un cicle de conferències i debats oberts amb tècnics i membres de la plataforma "per tractar qüestions tècniques sobre el servei ferroviari i la situació de la mobilitat a les Terres de l’Ebre perquè tothom les conegui i tingui tota aquesta informació de primera mà". "Una d’aquestes xerrades serà a la capital del Montsià", ha afegit. "Es tracta d’explicar coses com, per exemple, per què es produeixen els retards o què significa l’ample ibèric", ha dit.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament