• Webs Municipals  

Inici Informació Oficial Informació d’interès BASES DEL 1er CONCURS DE DISSENY DE SAMARRETES DE FESTES MAJORS D’AMPOSTA

BASES DEL 1er CONCURS DE DISSENY DE SAMARRETES DE FESTES MAJORS D’AMPOSTA

publicat el 14/07/2014


Organització: Amposta Ràdio i Regidoria de Festes

1-Participants.

Poden participar totes les colles d’Amposta que amb motiu de les Festes Majors es facin una samarreta per a tots els membres del grup i que la llueixin en algun dels actes. El fet de participar en el concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.

2- Forma de participar.

Un representant de la colla que hi vulgui participar ha de portar als estudis d’Amposta Ràdio una mostra de les samarretes que s’hagin fet per les festes de 2014. Aquesta mostra podrà ser la mateixa samarreta o una fotografia del disseny que hagin escollit en cas que encara no la tinguin físicament. És preferible que es participi amb la samarreta ja que les mostres que es rebin quedaran exposades a l’aparador dels estudis de la Ràdio fins al primer dia de les Festes. El representant de la colla haurà de formalitzar la inscripció deixant nom i un número de telèfon.

3- Termini de presentació.

El termini de presentació serà fins al dia 7 d’agost a les 20h, i les mostres es retornaran l’endemà dia 8 al matí per a que els participants puguin lluir la samarreta a l’arribada del bou.

4- Membres del jurat i deliberació.

El jurat el formaran el tècnic de joventut, la tècnica de festes, dos tècnics d’Amposta Ràdio i un membre del professorat de l’Escola d’Art i Disseny que triaran entre les participants la samarreta que sigui més divertida tot valorant també el disseny, la composició i la que en conjunt sigui més adient per a les Festes Majors.

5- Premis.

El guanyador del concurs rebrà 200 euros, en cas que la majoria de membres de la colla siguin menors d’edat, no podran recollir el xec si no van acompanyats d’un adult que se’n faci responsable. El premi s’entregarà el dia 8 a la tarda, després de l’arribada del bou a la Plaça del Mercat. L’hora exacta de l’entrega figurarà al programa de festes. A totes les colles que assisteixin a l’acte i que portin posada la samarreta de les festes, se’ls regalarà un mocador per al coll.

6- Altres disposicions.

Qualsevol fet no previst en aquestes bases, o dubte sobre interpretació de les mateixes, serà resolt a criteri dels organitzadors. La participació en la present convocatòria implica acceptar totes i cadascuna de les disposicions contingudes a les presents bases i la conformitat amb les decisions que l’organització pugui prendre.

L’organització es reserva el dret d’admissió per a aquells treballs que pel seu contingut puguin resultar controvertits.

L’alcalde

Manel Ferré Montañés


Descarrega bases en format PDF

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament