• Webs Municipals  

Inici Informació Oficial Informació d’interès Bases cursa d’andròmines per a Festes Majors d’Amposta 2014

Bases cursa d’andròmines per a Festes Majors d’Amposta 2014

Termini per presentar sol·licituds: Del 28/07/14 al 01/08/14

publicat el 19/06/2014

BASES DE LA CURSA D’ANDRÒMINES 2014.

1. Imprescindible tenir ganes de passar-s’ho bé.

2. Només podran participar les andròmines que hagin realitzat la inscripció (veure full annex d’inscripció) via e-mail dins el període comprés entre el 28 de juliol i el 1 d’agost a l’adreça de correu electrònic 3gatsblaus@hotmail.es Hi haurà un màxim de 25 andròmines participants, per rigorós ordre d’inscripció.

3. Han de participar com a mínim 4 persones per andròmina.

4. Per a participar s’ha de ser major d’edat o, en el seu defecte, que un dels membres participants sigui major d’edat. Els menors d’edat que participin hauran de presentar una autorització signada pel pare, mare o tutor del mateixos.

5. Resta prohibit tot lo relacionat en mecanisme o ajut no humà (motors, pedals, veles, cordes, etc…).

6. L’embarcació ha de ser elaborada íntegrament pels membres del grup, és a dir, no es permetrà la participació d’aquelles andròmines que tinguin com a base alguna barca o element similar destinat a la navegació, com ara barques inflables, de fusta, etc...

7. L’andròmina s’ha de mantenir a flotació durant tot el recorregut, amb els seus components damunt. Si volca o s’enfonsa serà desqualificat.

8. Per a poder optar als premis, a més de mantenir l’andròmina a flotació, s’ha de realitzar tot el recorregut. S’ha de respectar la sortida: sortir quan ho indiquin els organitzadors, no abans. S’ha d’arribar a la meta obligatòriament. Les puntuacions artístiques s’atorgaran durant la rua. El conjunt de l’andròmina ha d’entrar al riu sinó, (si es trenca o s’enfonsa) no optarà al premi artístic.

9. El recorregut s’ha de fer amb els mitjans dels que disposi l’embarcació sobre l’aigua, no es pot arrossegar des de terra, des d’una altra barca, des de dins de l’aigua ... etc.

10. Està prohibida totalment la violència amb membres d’altres embarcacions. Aquest fet es penalitzarà amb la desqualificació de l’andròmina.

11. S’estableix una subvenció de 40€ per a cada andròmina. No tindran dret a la subvenció econòmica aquelles andròmines que no tinguin un mínim de treball “artesanal”. Per exemple: unes rodes inflades amb una mica de pintura, podrien participar a la cursa, però no obtindrien subvenció. La decisió recaurà en el jurat que atorgarà els premis.

12. Es obligatori endur-se el material de l’andròmina en acabar: no es pot deixar l’andròmina i els seus components a l’embarcador. Si no es compleix, es podran establir penalitzacions de tipus econòmic, que poden arribar a suposar la retirada del premi/trofeu obtingut o de la subvenció atorgada.

13. Les andròmines optaran als següents premis:

  • Tres premis en espècie: 1r, 2n, i 3r per ordre d’arribada un cop realitzat tot el recorregut.
  • Un premi econòmic: de 80€ amb que es guardona a les andròmines més artístiques.

14. La decisió del jurat és inapel·lable.

15. La inscripció i la participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases. SI NO ES SEGUEIXEN AQUESTES NORMES, L’ANDRÒMINA QUEDARÁ DESQUALIFICADA DIRECTAMENT.

16. La junta es reserva el dret de modificar o alterar qualsevol de les bases anteriors quan ho cregui convenient.

17. Per a qualsevol informació al tel. 619481172 o a 3gatsblaus@hotmail.es

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament