• Webs Municipals  

Inici Informació Oficial Informació d’interès BASES PER PARTICIPAR A LA DESFILADA DE COMPARSES DE CARNESTOLTES 2014

BASES PER PARTICIPAR A LA DESFILADA DE COMPARSES DE CARNESTOLTES 2014

Bases per participar a la desfilada de comparses de Carnestoltes de l’any 2014 aprovades per la Junta de Govern Local, en sessió duta a terme el dia 10 de gener de 2014.
El termini per la realització de la inscripció serà entre els dies 10 al 21 de febrer de 2014 a la Regidoria de Cultura.

publicat el 13/01/2014


 1. Els grups que desitgin participar s’hauran d’inscriure del 10 al 21 de febrer de l’any en curs.
 2. Les inscripcions es faran a la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Amposta. Per inscriure’s és imprescindible presentar la butlleta degudament omplerta. Cada grup haurà de tenir un representant major d’edat que serà el responsable de tot el que afecti a aquell grup.
 3. Una comparsa haurà d’estar formada per un mínim de 15 i un màxim de 100 persones.
 4. Per a poder participar com a comparsa han de dur una plataforma que haurà de mesurar com a màxim 3m. alçada per 2,5m. amplada i haurà de portar un generador elèctric per a la música i les llums.
 5. No és permès a cap grup participant que dugui publicitat sigui comercial o política.
 6. Les comparses que compleixen tots els requisits podran optar a l’ajut de 80€. Aquest ajut és per fer front a les despeses de materials (roba, fusta, maquillatge...) que puguin tenir, per tant caldrà justificar-ho amb factures per import minim de 80,00 €. La justificació s’ha de presentar a data màxima de 31 de març de 2014. Transcorreguda dita data no s’acceptaran justificants considerant-se no complerts eles requisits per optar a l’ajut de 80,00 €.
 7. La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Amposta no és fa responsable dels accidents que pugui tenir cap participant a la rua els quals haurien de tenir una assegurança de responsabilitat civil per casos d’accidents o danys personals i/o materials.
 8. El representant de la comparsa haurà d’assistir a la reunió que tindrà lloc el dilluns 24 de febrer a les 21,30h. a l’Ajuntament d’Amposta, on es decidirà per sorteig el lloc que ocuparà cada comparsa en la rua. En el cas que alguna comparsa dugui cavalls, ocuparà sempre l’última posició en la rua.
 9. Les comparses hauran d’estar concentrades el dissabte dia 1 de març de 2014 a les 18h. al pàrking de les piscines velles per tal de col·locar-se en ordre de sortida. A les 18,30h. s’iniciarà la rua que pujarà pel carrer Sol, seguirà per l’Avinguda de la Ràpita, la rotonda de l’olivera i acabarà al pavelló firal.
 10. Les comparses sols podran fer 2 actuacions, d’una durada de 4 minuts cadascuna (una major durada suposarà penalització), que el jurat qualificador valorarà. Els punts fixats són els següents: - entre la Tratoria i la Jijonenca - entre la botiga de Noé i el Palaciet.
 11. El jurat en les seves votacions valorarà, puntuant de l’1 al 10, per igual coreografia i/o animació, carrossa, vestuari i originalitat.
 12. El veredicte del jurat es donarà a conèixer al pavelló firal. El seu veredicte serà inapel·lable.
 13. Es donaran 3 premis: un primer premi de 300€; un segon premi de 200€ i un tercer premi de 100€.
 14. Tots els grups hauran de seguir les normes i instruccions que els puguin anar donant la comissió organitzadora de la rua. La Comissió marcarà el ritme de la rua, i els espais que han de quedar entre els diferents grups. L’incompliment d’aquesta norma dóna dret a la Comissió a expulsar la carrossa.
 15. Els ingressos es realitzaran via transferència bancària. Es imprescindible facilitar a l’Ajuntament, en la butlleta d’inscripció, el número de compte IBAN.

Descarregar full amb les bases i butlleta d’inscripció

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament