• Webs Municipals  

Inici Informació Oficial Informació d’interès Bases del VI Premi de Recerca a Batxillerat "Ciutat d’Amposta"

Bases del VI Premi de Recerca a Batxillerat “Ciutat d’Amposta”

La Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Amposta i l’Institut d’Estudis Comarcals del Montsià, per tal de promoure la curiositat i la recerca científica a Batxillerat sobre temàtiques d’interès local i/o territorial, impulsa el VI Premi de Recerca a Batxillerat “Ciutat d’Amposta”.

publicat el 10/05/2013

La Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Amposta i l’Institut d’Estudis Comarcals del Montsià, per tal de promoure la curiositat i la recerca científica a Batxillerat sobre temàtiques d’interès local i/o territorial, impulsa el VI Premi de Recerca a Batxillerat “Ciutat d’Amposta”, d’acord amb les següents Bases:

1. Es poden presentar a aquesta convocatòria treballs de recerca de Batxillerat corresponents al curs 2012-2013, elaborats per alumnes de 2n de Batxillerat dels Instituts de la Ciutat d’Amposta, que tractin sobre qualsevol tema d’interès local i/o territorial.

2. Els treballs que es presentin hauran de ser obres originals, escrites en català i hauran de tenir el vist-i-plau explícit de la direcció de l’Institut.

3. Els treballs guanyadors obtindran els premis següents: Primer Premi: 300€ a l’autor. Accèssit: 150€ a l’autor. Lot de llibres a l’Institut que ha tutoritzat el treball guanyador per valor de 150€. La difusió dels treballs premiats. Entrega de Diploma del VI Premi de Recerca a Batxillerat “Ciutat d’Amposta”.
4. En la valoració dels treballs presentats el jurat tindrà en compte:

- El rigor i tractament científic en el desenvolupament del tema del treball.

- L’originalitat en el plantejament del tema i en la metodologia emprada.

- La capacitat per resoldre els problemes presentats, la idoneïtat de les fonts d’informació i l’ús d’aquestes fonts.

- L’estructuració adequada del treball escrit, la presentació dels materials i l’ús adequat de recursos gràfics.

- L’ús adequat de la llengua i la capacitat de síntesi.

- La contribució a la millora del coneixement d’aspectes relacionats amb la Ciutat d’Amposta, la comarca del Montsià, i les Terres de l’Ebre.

5. El Jurat el composaran: - Regidor d’Ensenyament (com a President). - President de l’Institut d’Estudis Comarcals. - Director del Museu Terres de l’Ebre. - Responsable de l’Antena de Coneixement URV Amposta. - Arxiver Comarcal del Montsià. - Tècnic Municipal d’Ensenyament.

6. El Jurat podrà declarar desert el Premi si no s’han presentat treballs amb els mèrits suficients i el President del Jurat tindrà el vot de qualitat en cas d’empat.

7. Per facilitar la difusió dels treballs guanyadors, amb l’acceptació del Premi l’autor o autors cediran a l’Ajuntament d’Amposta, sense límit temporal, el dret a portar a terme la publicació del treball i/o la seva comunicació pública per la xarxa Internet. En qualsevol cas, en la difusió s’indicarà el nom de l’autor o dels autors i el nom del centre de secundària al que pertanyen.

8. Els treballs aspirants al Premi han de presentar-ne un exemplar anònim juntament amb una plica tancada amb el nom i cognoms de l’autor, Institut, tutor/s del treball i un telèfon de contacte.

Descarregar bases en format PDF

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament