• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2012 La 52a edició de Fira Amposta finalitza amb un balanç positiu tot i el context econòmic

La 52a edició de Fira Amposta finalitza amb un balanç positiu tot i el context econòmic

Fira Amposta va tancar ahir diumenge la seva 52a edició després de 4 dies oberts al públic amb més de 5.000 metres quadrats d’exposició. Els organitzadors de la Fira calculen que enguany la fira ha rebut al voltant de 45.000 visitants.

publicat el 10/12/2012

Fira Amposta va tancar ahir diumenge la seva 52a edició després de 4 dies oberts al públic amb més de 5.000 metres quadrats d’exposició. Els organitzadors de la Fira calculen que enguany la fira ha rebut al voltant de 45.000 visitants d’arreu de les Terres de l’Ebre, cosa que confirma Fira Amposta com una cita obligada en el calendari de principis de desembre. Pel que fa a l’activitat comercial, el sector del vehicle ha estat un dels que ha registrat una davallada de les vendes més notable, tot i que els expositors interiors estan satisfets pels contactes comercials i asseguren que seguiran aostant per tenir presència a Fira Amposta en les properes edicions.

Cal destacar entre el programa d’activitats complementàries les activitats eqüestres que han conformat un molt bon reclam de públic assistent. I pel que fa a la Fira d’Emancipació Juvenil, l’estand ha rebut un constant degoteig de persones interessades en l’oferta formativa i és una activitat a consolidar enproperes edicions. Els organitzadors de la Fira conclouen, per tant, que malgrat el context econòmic aquesta ha estat una "bona fira" i que de cara als propers anys es buscaran nous atractius per al públic i per als expositors.

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > La 52a edició de Fira Amposta finalitza amb un balanç positiu tot i el context econòmic


Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament