• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2012 La Policia Local d’Amposta deté a dos individus per un presumpte delicte de robatori amb força quan intentaven sostreure gas-oil d’un camió.

La Policia Local d’Amposta deté a dos individus per un presumpte delicte de robatori amb força quan intentaven sostreure gas-oil d’un camió.

La matinada del passat diumenge dia 18 de novembre al voltant de les 01:30 hores, els agents de la Policia Local d’Amposta ha detingut a Angel M.R. i Juan Carlos P.E., com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força i un altre de robatori i furt d’us d’un vehicle sense intimidació.

publicat el 21/11/2012La matinada del passat diumenge dia 18 de novembre al voltant de les 01:30 hores, els agents de la Policia Local d’Amposta ha detingut a Angel M.R. i Juan Carlos P.E., com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força i un altre de robatori i furt d’us d’un vehicle sense intimidació.

La matinada del passat dia 18 de novembre la patrulla de Policia Local de servei, va detectar un vehicle furgoneta VOLKWAGEN Transporter, pegada a un camió que es trobava estacionat, la qual cosa els va crear sospita i van procedir a la identificació dels dos ocupant, del vehicle.

Es va poder comprovar que al interior del vehicle hi havia vàries garrafes amb gasoil i que aquest constava denunciat com a sostret el passat dia 15 de novembre de la població de Benicarló, al mateix temps el camió mostrava signes de forçament al dipòsit de combustible.

Es va procedir a la detenció dels dos ocupants del vehicle com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força i i un altre de robatori i furt d’us d’un vehicle sense intimidació.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament