• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2011 Signatura dels convenis de col·laboració entre l’Ajuntament d’Amposta i EUSES

Signatura dels convenis de col·laboració entre l’Ajuntament d’Amposta i EUSES

L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, i el president de l’Escola Universitària de Salut i Esport (EUSES) han signat aquest dijous al matí al ple de l’Ajuntament els convenis de col·laboració per dur a terme els estudis universitaris de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a la ciutat d’Amposta.

publicat el 29/12/2011

Signatura dels convenis de col·laboració entre l’Ajuntament d’Amposta i EUSES

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Signatura dels convenis de col·laboració entre l’Ajuntament d’Amposta i EUSESEn concret es tracta de dos convenis, un per ús privatiu de les instal•lacions esportives d’Amposta i un altre per fer ús de l’aulari de la nova seu de l’Escola d’Art i Disseny al carrer Sebastià Juan Arbó que s’utilitzarà com a edifici docent.

Tots dos convenis es van aprovar al ple del mes de novembre amb els únics vots a favor dels membres de l’equip de govern i l’abstenció dels tres grups de l’oposició.

L’alcalde ha assenyalat després de la signatura que “aquest és un dia important per a Amposta”, ja que suposa la culminació d’un projecte de llarg recorregut que ha comportat molts esforços i inversions. Ferré també ha assenyalat que a partir d’aquest moment “s’obren les portes de moltes possibilitats per a la ciutat, no solament en la docència sinó també en recerca” i ha agraït als representants d’EUSES la confiança dipositada en el projecte esportiu i docent de la ciutat d’Amposta.

El grau universitari de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE) es podrà cursar a la ciutat a partir del curs 2012/2013.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament