• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2011 Gran participació d’empresaris i emprenedors en el Fòrum Amposta Empresa

Gran participació d’empresaris i emprenedors en el Fòrum Amposta Empresa

El dia 2 de desembre es va celebrar el Fòrum Amposta Empresa amb la jornada “Experiències emprenedores”, on prop de 120 empresaris i emprenedors, van acudir a la jornada que va contar amb la intervenció de tres conferenciants.

publicat el 14/12/2011

Gran participació d’empresaris i emprenedors en el Fòrum Amposta Empresa


El dia 2 de desembre es va celebrar el Fòrum Amposta Empresa amb la jornada “Experiències emprenedores”, on prop de 120 empresaris i emprenedors, van acudir a la jornada que va contar amb la intervenció de tres conferenciants que des de la seva experiència personal amb la dissecció i extensa explicació als assistents dels seus projectes empresarials van traslladar les seves visions personals envers la construcció d’un projecte empresarial l’esforç, la dedicació, els fracassos com a oportunitat d’aprendre i l’experiència de crear empreses com a objectiu de satisfacció personal.

Els conferenciants van ser:

-David Sanz, jove emprenedor d’Alcanar que recentment va ser seleccionat per una incubadora de projectes empresarials de València per a desenvolupar un projecte de marketing per a mòbils i en el que van invertir dos fons d’inversió.

-Joan Estellé, d’Amposta, director d’Estellé Parquet, empresa dedicada a la col·locació de parquet i representació a nivell estatal de les millors marques de parquets del nord i centre d’Europa. En aquest moment Estellé parquet està en fase d’internacionalització amb l’obertura d’una botiga a Casablanca (Marroc), i el posicionament online a França i Portugal. Entre les obres més mediàtiques executades per Estellé parquet es troba l’Hotel Casa Fuster (Barcelona), l’Hotel Omm, les franquícies de telefonia mòbil Yoigo, les franquícies d’informàtica BEEP i les botigues de la marca d’esports LEGEA.

-Marc Vidal, de Granollers, resident en l’actualitat a Londres, es un conferenciant internacional, Analista econòmic, consultor en modernització de companyies i internacionalització d’empreses, director de diversos postgraus que s’imparteixen a universitats de l’estat espanyol i una extensa participació com a contertulià, articulista i entrevistat en mitjans de comunicació que l’avala com un autèntic líder d’opinió en matèria econòmica, en xarxes socials i en nova economia.

La seva conferència va ser espectacular, dues hores amb un torn obert de preguntes dels assistents amb una posada en escena perfecta i molt professional, detalladament estudiada per a captar l’atenció en tot moment del públic, i en la que va explicar els seus projectes empresarials. Al propi temps va dirigir l’atenció de la seva conferència cap a la nova societat que s’està construint fruit de la revolució econòmica i social en la que estem immersos en l’actualitat, i quins seran des de la seva visió, els fonaments de les noves empreses que tendiran a adaptar-se a aquesta revolució un cop finalitzada la crisi. Segons el propi Marc Vidal, la crisi ja ha acabat com a tal, i ens ha situat en un altre escenari, el de saber com quedarà l’entorn post crisi i la necessària adaptació ràpida per a la supervivència dels models empresarials i socials totalment diferents als coneguts fins ara.

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Gran participació d’empresaris i emprenedors en el Fòrum Amposta Empresa

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament