• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2011 Amposta emprèn noves accions per la promoció del comerç de ciutat

Amposta emprèn noves accions per la promoció del comerç de ciutat

La campanya "Amposta Capital Comercial de les Terres de l’Ebre" que es va iniciar fa uns mesos es reforçarà ara a través dels mitjans audiovisuals mitjançant l’emissió de dos espots i falques publicitàries per promocionar els comerços de la ciutat d’Amposta.

publicat el 08/11/2011

La campanya "Amposta Capital Comercial de les Terres de l’Ebre" que es va iniciar fa uns mesos es reforçarà ara a través dels mitjans audiovisuals mitjançant l’emissió de dos espots i falques publicitàries per promocionar els comerços de la ciutat d’Amposta.

Tal com ha explicat la coordinadora de l’àrea de comerç, Teresa Reche, la campanya "Amposta Capital Comercial" surt en un moment en què creix la trama urbana i s’entén des de l’Ajuntament que el comerç del centre de la ciutat ha de tenir una vida pròpia i s’ha de convertir en un pol d’atracció per als possibles clients. En un primer moment es van fer instal·lacions de tòtems i senyalització horitzontal a les voreres de les zones comercials, i en aquesta segona part de la campanya es pretén mostrar al consumidor.

La campanya al complet ha suposat un import de 19.000 euros. La regidora de comerç, Rosita Pertegaz, ha apuntat a més, que a partir d’aquest moment s’ha de reafirmar la nostra oferta comercial mostrant els bons serveis i productes que hi ha a Amposta. També ha anunciat que s’emprendran al llarg de l’any més iniciatives de promoció del comerç i foment del consum intern entre els ciutadans d’Amposta.

Ajudes als comerços afectats per les obres
D’altra banda, la regidora també ha explicat que una trentena d’establiments ubicats al centre d’Amposta s’han acollit a una línia d’ajuts del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya. Els comerços que poden accedir a aquestes subvencions són els que han estat afectats per obres de llarga durada, de manera que se’n va informar als que es troben als voltants de les obres de l’aparcament soterrat de la zona del Mercat Municipal que s’està construint a Amposta. Els comerciants que ja han presentat les sol·licituds han hagut d’acreditar una baixada d’ingressos del 20% i que es troben a un màxim de 75 metres de distància del lloc on es realitzen les obres.

El Director General del Consorci, Josep Maria Recasens ha estat també aquest dimarts a Amposta per signar un conveni a tres bandes entre la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament d’Amposta i la Federació de Comerç de la ciutat pel qual se subvenciona l’associació de comerciants per la realització d’activitats de dinamització del comerç i d’assessorament i formació als associats. El mateix Recasens ha apuntat que el conveni simbolitza el suport de la Generalitat amb el moviment associatiu dels comerciants i amb la tasca que fan. A més, ha destacat que el nivell de representativitat de la Federació de Comerç d’Amposta i de la seva activitat és tant que se’ls ha atorgat l’import màxim possible per aquest ajut, i que ascendeix a 25.000 euros.

Novetats en l’àrea de Comunicació
Pel que fa a l’àrea de Mitjans de Comunicació, Rosita Pertegaz ha anunciat que a partir del mes de gener la Revista Amposta variarà el format i la periodicitat de manera que serà mensual i a tot color.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament