• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2018 Els patis de les cases de pagès del Poble Nou s’obren a l’art

Els patis de les cases de pagès del Poble Nou s’obren a l’art

’Art als Patis’ omplirà d’espectacles els patis de sis cases rurals dissabte 17 de març

publicat el 12/03/2018

Els patis dels primers sis allotjaments turístics del Poble Nou del Delta s’obriran el dissabte 17 de març a l’art i la cultura. Ho faran dins de la primera jornada ‘Art als Patis’. Així, des de les 11.30 fins les 19.30, en aquests sis patis (Ca la Pilar, Lo Segador, la Llar de Laura, Can Gilabert, Can Juvimar i Cal Gasso) es faran espectacles de petit format. Hi haurà música, teatre infantil i familiar, teatre d’adult, entre altres. Hi haurà espectacles de pagament i que tenen un aforament limitat a un màxim de 30 persones. D’altres, en canvi, es faran al carrer i són gratuït.

"L’any passat, per primer cop, vam posar una partida per activitats culturals al Poble Nou", destaca l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, "i enguany, amb aquesta partida, uns 7.000 euros, s’organitza aquesta activitat, que ofereix una oferta cultural que fa més atractiu visitar aquest nucli urbà". En aquest sentit, l’alcalde posa en valor el paper del Poble Nou com a pol d’atracció turístic.  

El representant de l’Ajuntament al Poble Nou, Josep Sancho, destaca que entre els espectacles que es podran veure hi ha un espectacle de música i poesia de Pili Cugat i Carlos Lupprian, els ’Jocs d’Aigua’, el recital de poesia d’Antonio Machado o l’obra familiar del pallasso Muniatto, així com un l’espectacle de contes amb una antiga tècnica japonesa, les representacions de Romeu i Julieta o els malabars i equilibris de circ.Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament