• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2020 Oberta la convocatòria dels cursos de lleure 2020

Oberta la convocatòria dels cursos de lleure 2020

Són de premonitor/a, monitor/a de lleure infantil i juvenil i de director/a de lleure infantil i juvenil

publicat el 20/02/2020

Fins el 31 de març totes les persones que vulguin poden inscriure’s a les diverses convocatòries dels cursos de lleure 2020 que s’ha organitzat des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Amposta.
Els cursos són de premonitor/a, monitor/a de lleure infantil i juvenil i director/a de lleure infantil i juvenil. En aquesta edició, tots els cursos que s’ofereixen doten de certificats oficials de la Generalitat de Catalunya a les persones que els hagin dut a terme i aprovat.

La novetat d’aquesta edició és també el curs de premonitors/es de lleure, que està adreçat a joves de 16 a 18 anys i es durà a terme els dies 6, 7 i 8 d’abril a l’Escola Soriano Montagut. Aquest curs, permet ajudar a tenir una visió clara del món del lleure i capacita per realitzar tasques de premonitor/a, d’ajudant en casals, colònies o campaments. La inscripció té un preu de 50 euros. Pel que fa al curs de monitor/a de lleure, es desenvoluparà del 6 d’abril al 13 de juny al Casal. Aquest curs prepara al monitor per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil i el capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure. La inscripció té un preu de 200 euros. Finalment, el curs de director/a de lleure tindrà lloc del 6 d’abril al 4 de juliol al Casal. L’objectiu d’aquest curs és preparar al futur director/a de lleure per intervenir educativament en el lleure infantil i juvenil mitjançant el desenvolupament de tasques de coordinació i dinamització d’equips en projectes en l’àmbit de l’educació en el lleure. El preu d’aquest curs és de 260 euros.

Els tres cursos, de modalitat presencial, estaran impartits per la Fundació Santa Maria de Siurana i per poder-los realitzar caldrà inscripció prèvia a la seva pàgina web: https://fundaciosiurana.cat/formacio/cursos-lleure-educatiu/. Les places són limitades.

D’altra banda, tots aquells que disposen del Carnet Jove, es podran beneficiar d’un descompte del 25% en la seva inscripció.

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Oberta la convocatòria dels cursos de lleure 2020

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament