• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2020 Més de 2.000 metres d’exposició a la Fira del vehicle d’ocasió d’Amposta

Més de 2.000 metres d’exposició a la Fira del vehicle d’ocasió d’Amposta

L’esdeveniment tindrà lloc al Parc dels Xiribecs i únicament participaran concessionaris amb presència a la localitat

publicat el 03/03/2020

Més de 2.000 metres d’exposició a la Fira del vehicle d’ocasió d’Amposta

El parc dels Xiribecs serà l’escenari de la Fira del vehicle d’ocasió els propers 14 i 15 de març. Un total de 2.500 metres d’exposició acolliran els vehicles d’ocasió  (motos, cotxes, furgonetes i autocaravanes) de fins a 7 concessionaris amb presència a Amposta: Automòbils Cajigos, Germans Gelida, Autowork, Auto Esteller, Automotor FR (vehicles multimarca d’ocasió), Automòbils Tolda i Autocaravanes Delta (Manain Elevació). ‘’Després de molts d’anys de tradició de la Fira del vehicle, hem cregut adient tornar-la a posar en marxa per oferir als visitants un gran ventall de descomptes’’, argumenta la regidora de Fires, Núria Pla.

Enguany, com a novetat, la Fira de vehicles d’ocasió tindrà lloc al Parc dels Xiribecs i no al Pavelló Firal, com es portava fent anys enrere. Des de l’Ajuntament  d’Amposta s’ha cregut adient posar aquesta nova localització a causa del gran volum de vehicles que oferiran els diversos concessionaris. Es tracta d’un espai més ampli i a l’aire lliure que permetrà acollir un major volum de visitants.

La Fira del vehicle d’ocasió serà totalment gratuïta i estarà oberta de les deu del matí a les vuit del vespre ambdós dies.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament