• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2016 Doctor Prats, Sense Sal, Xeic i Joan Rovira, concerts estrella de les Festes Majors d’Amposta 2016

Doctor Prats, Sense Sal, Xeic i Joan Rovira, concerts estrella de les Festes Majors d’Amposta 2016

El cartell de la festa d’enguany és obra de l’estudiant d’Esardi Rut Gisbert i està fet amb la tècnica d’estampació

publicat el 13/07/2016

Un cercle d’espigues de diferents colors sobre un fons blanc. És l’element central del cartell de Festes Majors d’Amposta 2016, obra de l’alumna de l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta (Esardi), Rut Gisbert. "Per a mi, les festes majors són una cosa continua, que comencen i acaben sense adonar-te’n, i què millor que representar aquesta idea que amb una forma rodona, i amb colors, perquè les festes també són així", ha explicat Gisbert aquest dimarts al matí en la roda de premsa de presentació del cartell, tot detallant que va escollir la tècnica d’estampació i va utilitzar un element tan identificatiu del territori com les espigues d’arròs. "Amb aquesta tècnica el resultat mai te’l pots esperar, i això m’agradava", afegeix. "I al final, recorda a un esclat de focs artificials, també representatiu de festa", clou la jove. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha posat en valor el treball fet per l’artista. "És una obra molt encertada pel resultat final, però també pel procés que s’ha seguit, utilitzat un producte tan representantiu com l’arròs", ha assenyalat Tomàs.


Les festes arrancaran el 12 d’agost, divendres, i acabaran el dia 21, diumenge. "Continuem amb el model de festes de 10 dies, un model que segurament que ens replantejarem", ha assenyalat l’alcalde. "Apostem per unes festes molt participatives, amb ball i concerts gratuïts, i enguany incorporem la vessant solidària, perquè hi haurà diferents activitats en què allò recaptat anirà a parar a entitats socials com Creu Roja o la Fundació Noelia. "També li volem donar rellevància a la plaça de l’Ajuntament, mantenint el pregó de festes el dissabte 13, i incorporant concerts de tarda". D’altra banda, l’alcalde també ha avançat que el ball es torna al pavelló de fires. "La voluntat és donar-li un aire diferent i fer un espai atractiu", ha dit Tomàs.


Amb tot, tal i com ha avançat el regidor de Mitjans de Comunicació i Festes, Ramon Bel, no totes les nits de ball es faran en aquest espai. "El dia 13, després de les havaneres, el ball el farem a l’embarcador, perquè la gent ja està allí", ha assenyalat Bel, "i el dia 14 per la nit, serà al carrer del Pont, amb el Pont Penjant de fons, com un acte per commemorar l’any del centenari". "En aquest cas, la nit de ball anirà a càrrec dels Júnior’s originals, els Piròmbodas i Sherpas, que enguany han complit 50 anys", ha explicat el regidor de Mitjans de Comunicació. Bel també ha avançat que el dia 15 es tornarà a repetir l’acte d’agermanament amb el municipi veí de l’Aldea dalt del Pont Penjant.


Pel que fa a les actuacions musicals estrella, destaquen els concerts dels grups Xeic i Sense Sal el dimecres 17 a la zona del Castell i Joan Rovira i Doctor Prats, el diumenge 21, com a cloenda de Festes Majors al pàrquing de les antigues piscines. 


Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Doctor Prats, Sense Sal, Xeic i Joan Rovira, concerts estrella de les Festes Majors d’Amposta 2016

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament