• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2020 15 persones s’incorporen al mercat laboral gràcies al programa APP, gestionat per l’Ajuntament

15 persones s’incorporen al mercat laboral gràcies al programa APP, gestionat per l’Ajuntament

Es tracta d’un programa que ofereix a les persones participants un contracte de 9 mesos en empreses del territori en l’àmbit de l’Atenció Sociosanitària

publicat el 25/02/2020

15 persones s’incorporen al mercat laboral gràcies al programa APP, gestionat per l’Ajuntament

Un total de 15 persones s’han incorporat aquest mes de febrer al mercat laboral gràcies al programa APP (Aprenentatge per a la professionalització) engegat des de l’Àrea de Polítiques d’Ocupació i Empresa de l’Ajuntament d’Amposta i subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya. Concretament, 12 persones s’han incorporat a la residència d’avis d’Amposta i 3 d’elles es troben a la Fundació Ulldecona realitzant atencions domiciliàries.

Amb aquest projecte es pretén fomentar la qualificació professional de persones en situació d’atur i amb baixa qualificació per afavorir la millora de la seva situació sòcio-laboral.

Les persones participants en aquest programa tenen un contracte laboral de 9 mesos en l’àmbit de l’Atenció Sociosanitària i, al mateix temps, reben formació per obtenir el certificat de professionalitat ‘’d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials’’.

Per al desenvolupament d’aquest programa s’ha creat un conveni d’agrupació d’entitats amb IDFO, que s’encarrega d’oferir la formació amb el certificat de professionalitat, i amb FUSSMONT i Fundació Ulldecona, entitats encarregades de fer les contractacions i participar amb els aprenentatges més pràctics del sector de l’Atenció Sociosanitària.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social-Servicio Público de Empleo Estatal en el marc del Programa Aprenentatge per a la Professionalització (SOC-APP) regulat per l’Ordre TSF/170/2019, de 29 d’agost".

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament