• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2021 Les tècniques del SOC visiten Amposta pel Programa Treball i Formació Línia Joves

Les tècniques del SOC visiten Amposta pel Programa Treball i Formació Línia Joves

La visita ha estat una oportunitat per conèixer directament el desenvolupament del programa a Amposta

publicat el 24/03/2021

Conèixer als participants del programa i recollir les opinions i la vivència d’aquests joves eren els dos objectius de la visita de Cristina de Juan i Carme Prats, tècniques del Servei d’Ocupació de Catalunya de l’Àrea d’Ocupació Juvenil. El 15 de març es van desplaçar des de Barcelona a Amposta amb la finalitat de detectar, si escau, necessitats per tal d’efectuar modificacions en l’execució del programa per a futures convocatòries.

La intenció del SOC és que la línia Jove de Treball i Formació torni a sortir per al proper any i així donar oportunitat a més joves tutelats i extutelats de l’Administració de la Generalitat d’aconseguir regularitzar el permís de treball, tenir un contracte laboral i millorar la seva formació per facilitar l’ocupació.

En aquesta visita s’ha produït un espai de trobada, al Casal Municipal, amb diferents professionals que tenen intervenció amb aquest col·lectiu (joves tutelats i extutelats): Pep Simó (regidor de l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic), Núria Ferrer (regidora de Serveis Socials), Isabel Villalbí (cap de l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic), Assumpta Eixarch (cap de Serveis Socials), Noemí Moreno (tècnica de l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic), Carme Gas i Laura Fornós (dinamitzadores cíviques), Julieta Espasandín (treballadora social de la Fundació Diagrama) i Marc Castillo (Educador social de la Cooperativa Suara).

A més a més, també es van poder compartir impressions amb la cap de l’Àrea d’Ocupació Juvenil del SOC, Marta Massagué, mitjançant via telemàtica (videoconferència).


Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament