• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2020 Suspesa la dotzena Festa del Mercat a la Plaça

Suspesa la dotzena Festa del Mercat a la Plaça

S’havia de realitzar del 15 al 17 de maig i havia d’estar dedicada al transport

publicat el 06/04/2020

Suspesa la dotzena Festa del Mercat a la Plaça

Davant la prorroga de l’estat d’alarma fins el 26 d’abril i la incertesa de com ens anirem incorporant a la normalitat, el comitè d’emergències municipal de l’Ajuntament d’Amposta, constituït arran de les mesures extraordinàries en relació amb la prevenció del SARS-CoV2 (Coronavirus), ha decidit suspendre la propera edició de la Festa del Mercat a la Plaça, prevista del 15 al 17 de maig de 2020. Segons ha explicat l’alcalde, Adam Tomàs, "encara que a partir del dia 26 d’abril fos permès sortir al carrer amb normalitat, cosa que no serà, la Festa del Mercat no és pot preparar en 20 dies i per tant, havíem de prendre una decisió". "La Festa del Mercat comporta un treball previ per part de l’organització però també per part de totes les entitats i empreres que hi col·laboren que han de assajar els espectacles i preparar material durant aquestes darreres setmanes, des que va declarar-se l’estat d’alarma, tot això s’ha hagut de paralitzar", afegeix, "i per això ens veiem obligats a susprendre l’edició d’enguany perquè, encara que ja haguem tornat a la normalitat, no hauríem pogut fer una edició de qualitat com es mereix la ciutat".

"La nostra voluntat, un cop passi la situació, és realitzar activitats que dinamitzin la ciutat, en especial, l’empresariat local", afegeix l’alcalde, "però som conscients que això no passarà al maig". "Ara hem d’estar centrats en gestionar la situació actual i preparar polítiques perquè el retorn a la normalitat sigui al més ràpid possible".

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament