• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2015 Subvenció de 1.500 euros de la Diputació per reparar l’Edifici Terres de l’Ebre

Subvenció de 1.500 euros de la Diputació per reparar l’Edifici Terres de l’Ebre

Aquest edifici és seu de la Federació d’Amposta d’Associació de Veïns

publicat el 07/08/2015

La Diputació de Tarragona subvenciona, amb 1.500 euros, la restauració del sostre de l’Edifici Terres de l’Ebre, on actualment hi ha la seu de la Federació d’Amposta d’Associacions de Veïns (FAAV). Es tracta de les instal·lacions propietat d’Arrossaires del Delta que, gràcies a un conveni entre l’Ajuntament, la cooperativa i la FAAV el 2013, passa a ser la seu de l’entitat veïnal. 

Tal i com recorda el president de la FAAV, Llorenç Navarro, "aquestes instal·lacions, situades al Carrer Prim 92 d’Amposta, han format sempre part de la història de la ciutat i estaven sense ús des de feia molt de temps". "Des del voluntariat i amb la col·laboració de diferents empreses del territori se li va fer un magnífic rentat de cara, però es va detectar diferents anomalies al sostre de l’edifici. Es van buscar diferents solucions pero totes passaven per la reforma del sostre", assegura. 

 A través de la gestió del diputat provincial Álvaro Gisbert, la FAAV es va posar en contacte amb la Diputació de Tarragona qui, després de conèixer el projecte veïnal i les necessitats de millora del sostre, va destinar una subvenció de 1.500 euros per a la Federació. Les obres han estat realitzades per l’empresa ampostina Adolfo Constructors. 

"Amb aquesta millora important a l’edifici, la cessió de l’ús per part d’Arrossaires de l’Ebre i la col·laboració amb l’Ajuntament d’Amposta, ens ha estat possible fer multitud d’actes socials, trobades d’entitats, actuacions infantils, xerrades, cursos, tallers, exposicions, teatre, dansa, batukada, fires o assemblees de diferents entitats del municipi", destaca Navarro, tot afegint: "per tot això, agrair a la Diputació de Tarragona que des del principi s’apostés per aquest projecte que ha beneficiat a moltíssimes persones del nostre poble i de les Terres de l’Ebre".

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament