• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2021 S’inicia el cicle de conferències "Biografies Ampostines"

S’inicia el cicle de conferències "Biografies Ampostines"

El Museu de les Terres de l’Ebre ofereix històries personals i fets col·lectius que ajuden en el procés de construcció de la història contemporània de la ciutat

publicat el 08/04/2021

S’inicia el cicle de conferències "Biografies Ampostines"

Per desè any consecutiu, el Campus extens de la URV a Amposta, el Museu de les Terres de l’Ebre i l’Ajuntament d’Amposta, amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, presenten una nova edició del cicle de conferències Biografies Ampostines amb l’objectiu de recuperar i divulgar les vivències i els treballs realitzats per persones vinculades a la ciutat d’Amposta.

Com cada any, el cicle consta de quatre biografies i inclou personatges del passat que han destacat en la història més recent d’Amposta i personatges del present que han esdevingut i esdevenen un referent per a les generacions actuals.

En aquestes conferències, presentades per diversos investigadors locals, col·laboradors i familiars, ens descobriran històries personals, amb aspectes poc coneguts dels biografiats, i fets col·lectius que ens ajudaran en el procés de construcció de la història contemporània de la ciutat.

Aquesta activitat és gratuïta i aquest any, degut a la situació sanitària que estem patint l’aforament estarà limitat a 50 persones que tindran accés per estricte ordre d’arribada.

PROGRAMA

15 d’abril de 2021 a les 19 h
"Anna Accensi, obrint pas al rem femeni" presentada per Cinto Accensi Abella

22 d’abril de 2021 a les 19 h
"Manel Margalef, Director del Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona" presentat per Vicent Fibla

29 d’abril de 2021a les 19 h
"Dr. Tomàs Pujol Font. Un metge, dues vides" a càrrec d’Anton Pujol Bertran

6 de maig de 2021 a les 19 h
"De l’Axarquia a l’Ebre i Mèxic. Els España, família de comerciants, dispersada per la Guerra Civil" a càrrec de Antoni Espanya

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament