• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2015 Servei de bus urbà el dia de Tot Sants

Servei de bus urbà el dia de Tot Sants

Dissabte 30 d’octubre i diumenge 1 de novembre hi haurà una parada al cementiri

publicat el 30/10/2015

Coincidint amb la festivitat de Tot Sants, diumenge 1 de novembre hi haurà servei de bus urbà per connectar la ciutat amb el cementiri. Cada mitja hora, de les 8.30 i fins les 13.00 i de les 15.30 fins les 19.00, el bus connectarà les parades habituals que hi ha a la ciutat amb una parada específica al davant del cementiri.

També amb l’objectiu de facilitar l’arribada de la gent al cementiri, dissabte 31 d’octubre, el bus, que circularà amb el seu horari habitual, farà parada també al cementeri. Només a primera hora de dissabte, els usuaris que vulguin baixar en aquesta zona, hauran d’avisar quan pugin al vehicle.

Aquesta modificació puntual del servei s’ha fet després que el Partit dels Socialistes ho sol·licités en l’últim ple. L’objectiu de l’equip de govern és, però, que a partir de l’any vinent es pugui planificar un calendari amb les variacions i ampliacions necessàries per donar el millor servei de transport públic a la ciutadania. En aquest sentit, el regidor de Governació, Miquel Subirats, ha assegurat que "es treballarà amb la concessionària del servei per garantir la millor cobertura". 

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament