• Webs Municipals  

Inici Informació Oficial Informació d’interès Programa actes taurins Festes Majors Amposta 2015

Programa actes taurins Festes Majors Amposta 2015

Hi ha una trentena d’actes taurins programats.

publicat el 04/08/2015

DIJOUS 13 D’AGOST
08:00h. Concentració al final del carrer Sant Cristòfol per anar a la finca Pan i Toros de Vinaròs. Festa Campera i dinar. Per al dinar cal reservar plaça als membres de Comissió.
18:00h. Arribada i Entrada del Bou pel Pont Penjant amb el corresponent repartiment de gelats. Patrocina: Gelateria La Jijonenca i l’Ajuntament d’Amposta.

DIVENDRES 14 D’AGOST
00:01h. Bou “Cerril” Embolat de la Ramaderia de Pedro Fumadó “Lo Xarnego”, de Camarles. Lloc: Carrer Sebastià Joan Arbó i Adjacents.
01:00h. Bou Cerril Embolat de nom Robador núm. 78 Guarisme 1, de la Ramaderia dels Germans Garcia Velasco adquirit a la finca de German Vidal de Cabanes. Lloc: Carrer Sebastià Arbó i Adjacents.
07:00h. Sortida de l’esplanada de la Plaça Castellania, del Primer Bou Capllaçat de la Ramaderia de Fernando Mansilla de Torreblanca, Castelló. Recorregut: Plaça Castellania,Sebastià J. Arbó, Avuinguda de la Ràpita, Carrer Major, Carrer Victòria, Avinguda de l’Alcalde Palau, Carrer del Grau, Carrer Navarra, Carrer Inocenci Soriano Montagut, Carrer Amèrica, Carrer Sebastià J. Arbó i Plaça Castellania.
11:00h. Sortida de l’esplanada de la Plaça Castellania, del Segon Bou Capllaçat de la Ramaderia de Gregorio de Jesús de Sueca, València. Recorregut: Av. Aragonesa, c. Castellar, c. Verge del Pilar, Av. Santa Bàrbara, Mercat, c. Grao, c. Joan de Àustria, c. Verge del Pilar, c. Soriano Montagut, Av. Santa Bàrbara, i Plaça Castellania.
20:30h. Desencaixonada dels Bous que participaran en el XII Concurs Nacional d’Emboladors Ciutat d’Amposta, adquirits a la Finca Toropasión, d’Alfaro. Lloc: Plaça de Bous. Organitza i Patrocina Emboladors d’Amposta. Queda totalment prohibit citar i torejar els animals en aquest acte.
22:30h. XII Concurs Nacional d’Emboladors Ciutat d’Amposta. Lloc: Plaça de Bous. Organitza i Patrocina: Emboladors d’Amposta

DIUMENGE 16 D’AGOST
Al Carrer Sebastià Joan Arbó
19:00h. Desencaixonada d’una Vaca Cerril de nom Catalana, núm. 35 Guarisme 4 de la Ramaderia de Fernando Mansilla, de Torreblanca. Organitza i Patrocina: Penya La vaca dels 20 Euros.
19:30h. Desencaixonada d’un Bou Cerril de nom Habilidoso, núm. 42 Guarisme 1 de la Ramaderia de Sergio Centelles, d’Ares del Maestre, Castelló. Organitza i Patrocina: Penya El Cerril. 20:00h. Desencaixonada d’un Bou Cerril de nom Malaguenyo, núm. 58 Guarisme 9 de la Ramaderia Sr. Adolfo Martin de Càceres. Organitza i Patrocina: Penya El Cerril.
22:30h. Embolada de la Vaca Cerril de la tarda. Organitza i Patrocina: Penya la Vaca dels 20 Euros.
23:00h. Embolada dels dos Bous Cerrils de la tarda. Organitza i Patrocina: Penya el Cerril.

DILLUNS 17 D’AGOST

12:00h. “Encierro” de la Ramaderia de Gregorio de Jesús, de Sueca. Lloc: Carrer Sebastià Joan Arbó.
18:30h. Primera Tarda de Bous a la Plaça de la ramaderia de Gregorio de Jesús.
22:30h. Bou Embolat a la plaça de la Ramaderia d’Hilario Príncep, de Camarles. Organitza i Patrocina: Joves Emboladors d’Amposta.

DIMARTS 18 D’AGOST
12:00h. “Encierro” de la Ramaderia “Los Chatos” de la Puebla de Valverde, Teruel. Lloc: Carrer Sebastià Joan Arbó.
18:30h. Segona Tarda de Bous a la plaça de la Ramaderia de Fernando Machancoses de Cheste.
20:00h. Desencaixonada d’un Bou Cerril de nom Vendoso, núm. 176 Guarisme 9 de la Ramaderia La Dehesilla. Organitza i Patrocina: Penya l’Esquella.
22:30h. Embolada del Bou Cerril de la tarda. Organitza y Patrocina: Penya l’Esquella.

DIMECRES 19 D’AGOST
12:00h. “Encierro” de la Ramaderia de Miguel Parejo de Cabanes. Lloc: Carrer Sebastià Joan Arbó.
18:30h. Tercera Tarda de Bous a la Plaça de la Ramaderia “Los Chatos”, de la Puebla de Valverde.
21:45h. Primer Bou Capllaçat Nocturn de la Ramaderia de Fernando Mansilla. Organitza i Patrocina Associació Cultural Bou Capllaçat d’Amposta. Sortida: Plaça de Bous. Recorregut: Plaça de Bous, c. Amèrica, Av. Sta. Bàrbara, c. Miquel Granell, Av. De la Ràpita, Av. Alcalde Palau, c. Grau, c. Navarra, c. Soriano Montagut, c. Amèrica i Plaça de Bous.
22:45h. Bou Embolat de la Ramaderia “Los Chatos”.

DIJOUS 20 D’AGOST
12:00h. “Encierro” de la Ramaderia de Pedro Fumadó “Lo Xarnego”. Lloc: Carrer Sebastià Joan Arbó.
18:30h. Quarta Tarda de Bous a la Plaça de la Ramaderia de German Vidal de Cabanes.
20:00h. Desencaixonada a la Plaça de Bous del Bou Cerril de nom Estudioso núm. 49 Guarisme 0 de la Ramaderia de Cebada Gago. Organitza i Patrocina: Penya Bous per la Festa. 22:30h. Embolada del Bou Cerril de la Tarda. Organitza i Patrocina: Penya Bous per la Festa.

DIVENDRES 21 D’AGOST

12:00h. “Encierro” de la Ramaderia de Fernando Mansilla. Lloc: Carrer Sebastià Joan Arbó.
18:30h. Cinquena Tarda de Bous a la Plaça de la Ramaderia de Miguel Parejo, de Cabanes.
22:30h. Bou Embolat a la plaça de la Ramaderia de Miguel Parejo.

DISSABTE 22 D’AGOST

07:00h. Sortida de l’esplanada de la Plaça Castellania del Quart Bou Capllaçat de la Ramaderia de Fernando Machancoses. Recorregut: Plaça de la Castellania, Av. Aragonesa, c. Josep Tarradellas, Avinguda Catalunya, Sant Cristòfol, c. Barcelona, c. Mestre Sunyer, c. Carles I, c. Corsini, c. Sant Josep, Av. Santa Bàrbara, c. Amèrica, c. Sebastià J. Arbó i Plaça Castellania.
12:00h. “Encierro” de la ramaderia de Fernando Machancoses. Lloc: Carrer Sebastià Joan Arbó.
18:30h. Sisena Tarda de Bous a la Plaça de la Ramaderia de Fernando Mansilla, de Torreblanca.
22.30h. Bou Embolat a la plaça de la Ramaderia de Fernando Mansilla.

DIUMENGE 23 D’AGOST

12:00h. “Encierro” de la Ramaderia de German Vidal de Cabanes. Lloc: Carrer Sebastià Joan Arbó.
18:30h. Setena Tarda de Bous a la Plaça de la Ramaderia de Pedro Fumadó “Lo Xarnego”.
20:00h. Desencaixonada d’un Bou “Cerril” i Solta de dos vaques per l’Exhibició de retalls de la Ramaderia de Pedro Fumadó “Lo Xarnego” de Camarles. Organitza i Patrocina. Penya Taurina l’Afició.
22:00h. Embolada del Bou “Cerril” de la tarda. Organitza i Patrocina: Penya Taurina l’Afició.

NOTES:
- Durant la temporada taurina es preveu la possibilitat de presència de grups antitaurins als nostres pobles. Demanem que en cas que es produeixi a Amposta, es mantingui la calma i es deixi treballar als membres de la comissió que sabran com actuar en tot moment.
- L’Ajuntament d’Amposta i la Comissió de Bous recorda que queda TOTALMENT PROHIBIT L’ACCÉS ALS RECINTES TAURINS ALS MENORS DE 14 ANYS.
- L’Ajuntament d’Amposta i la Comissió de Bous es reserva el dret d’ ALTERAR, MODIFICAR O SUPRIMIR qualsevol dels actes programats, si les circumstàncies ho fessin necessari.
- Es recorda a tothom que l’assistència a qualsevol acte amb bous, és totalment lliure i voluntària. I que, malgrat que l’Ajuntament d’Amposta compleix íntegrament la resolució de data 12/05/1989 sobre espectacles i festes tradicionals amb correbous, de la Direcció General de Jocs i Espectacles de la Generalitat de Catalunya, publicada al DOGC núm. 1.145, de data 22/05/1989, sempre hi ha algun perill per a les persones que hi vagin.
- D’acord amb la Llei 34/2010 de l’1 d’octubre del mateix any, de regulació de les festes tradicionals amb bous, la comissió haurà de vetllar per l’ordre i la seguretat dels participants, podrà i haurà de fer sortir els MENORS DE 14 ANYS que pretenguin participar-hi i les persones que manifestament no tinguin les condicions físiques per a participar-hi, com ara, les persones discapacitades físiques o psíquiques i les persones en estat d’embriaguesa o intoxicació per drogues o qualsevol altra substància estupefaent.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament