• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2021 La Policia Local i els Mossos posen en marxa un dispositiu conjunt per millorar la seguretat ciutadana

La Policia Local i els Mossos posen en marxa un dispositiu conjunt per millorar la seguretat ciutadana

Aquesta acció tindrà especial incidència en determinats barris i carrers on s’acumulen la majoria de les queixes i denúncies de la ciutadania

publicat el 29/03/2021

La Policia Local i els Mossos  posen en marxa un dispositiu conjunt per millorar la seguretat ciutadana

La Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra i la Policia Local d’Amposta han iniciat aquesta setmana un operatiu per tal d’incrementar la seguretat entre els ciutadans, la percepció de seguretat, combatre l’incivisme i millorar la convivència veïnal.

Aquestes accions policials responen a diverses denúncies i inquietuds manifestades per veïns i comerciants de la localitat respecte a determinades conductes que augmenten la sensació d’inseguretat, sobretot a la via pública.

Les problemàtiques a prevenir i combatre seran principalment el consum de substàncies estupefaents a la via pública i altres infraccions a la LO 4/15, les infraccions a l’ordenança municipal de Policia i Bon Govern, les baralles i discussions a la via pública, els furts i altres delictes contra el patrimoni, la venda de substàncies estupefaents i les ocupacions d’immobles.

El dispositiu es realitzarà de forma generalitzada a totes aquelles zones on s’ha detectat una major incidència en els darrers mesos.

Per assolir els objectius d’aquest Pla es farà del tot necessari el consens organitzatiu entre els cossos policials, però també es comptarà amb la implicació de les associacions de veïns i comerciants, així com la institucional per part de l’Ajuntament d’Amposta. 

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament