• Webs Municipals  

Inici L’Ajuntament Empleats públics Ofertes públiques de treball Oferta de treball: conserge dins del programa Treball i formació de persones beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció (TANCADA)

Oferta de treball: Oferta de treball: conserge dins del programa Treball i formació de persones beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció (TANCADA)

publicat el 05/12/2015


Aquest procés de selecció ja està tancat

L'Ajuntament d'Amposta busca un conserge per participar del projecte: Atenció Ciutadana en Equipaments Municipals en projectes per al col·lectiu de joves d'Amposta. Regidoria de Juventut. Dependència del Casal. Per contractar-lo dins del programa Treball i Formació de persones aturades beneficiàries de la Renda Mínima d'Inserció. L'examen consistirà en la redacció de dos documents administratius bàsics (3,50 punts cadascun) i Entrevista personal (3 punts) Caldrà aportar currículum vitae i certificat de la vida laboral i tenir la certificació de ser beneficiari de la PRMI Lloc de les proves i data  Les proves de Conserge es faran a les dependències de la Biblioteca Comarcal – Plaça Castell 13 – 15 El dia 14 de desembre : proves pràctiques El dia 15 de desembre: entrevistes personals, tots a la Biblioteca Comarcal Horari: A partir de les 10 hores  

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament