• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2019 Obert el termini de subvencions per a l’organització d’activitats culturals fins el 17 de setembre

Obert el termini de subvencions per a l’organització d’activitats culturals fins el 17 de setembre

Les poden sol·licitar persones o entitats que realitzin activitats o programes culturals a la ciutat d’Amposta

publicat el 29/08/2019

Obert el termini de subvencions per a l’organització d’activitats culturals fins el 17 de setembre

Fins el 17 de setembre, associacions cíviques, entitats culturals o persones a títol individual poden sol·licitar, a l’Ajuntament d’Amposta, ajuts per finançar l’organització d’activitats i programes culturals. En total, l’Ajuntament ha destinat, del pressupost del 2019 34.000 euros a aquestes subvencions que tenen per objectiu "fomentar la iniciativa ciutadana, tant de manera individual com col·lectiva, en projectes i activitats de caire cultural". Així, poden acollir-se a aquestes ajudes activitats i programes de difusió cultural, iniciatives de recuperació i difusió del patrimoni cultural, tradicional i popular; i activitats d’animació i formació sociocultural.

Els interessats poden presentar les sol·licituds fins el 17 de setembre.

Totes aquelles persones que vulguin tramitar aquesta subvenció i necessitin ajuda per fer-ho, poden dirigir-se a la regidora d’Atenció a la Ciutadania, Núria Pla, que els assessorarà i acompanyarà durant tot el tràmit.L’horari d’atenció és dilluns i dimecres, de 9.00 h. a 13.00 h., al despatx d’Atenció a la Ciutadania als baixos de l’Ajuntament.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament