• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2018 El Mercat d’Amposta, a la xarxa

El Mercat d’Amposta, a la xarxa

Gràcies al projecte ’Els mercats a la xarxa’ de la direcció general de Comerç, el Mercat Municipal es pot visitar virtualment a través del Google Maps

publicat el 12/04/2018

El Mercat d’Amposta, a la xarxa

Visitar el Mercat Municipal d’Amposta des de qualsevol punt del món ja és possible. I és un dels 31 mercats de tot el país dels quals ja es pot fer una visita virtual a través del Google Maps i gràcies al servei ‘Els mercats a la xarxa’ del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya. "És una eina més perquè aquest equipament comercial que ofereix productes de proximitat i qualitat pugui promocionar-se a través d’Internet", explica la regidora de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho, tot destacant que a través d’aquest tour virtual es mostren totes les parades del mercat i també es poden veure els seus productes frescos.

La visita al Mercat Municipal d’Amposta es pot fer a través d’aquest enllaç.

Els Mercats a la xarxa

A través dels ‘Tours virtuals’, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya posa a l’abast dels mercats municipals una eina de comunicació i de difusió que permet localitzar i recomanar els mercats, i les seves parades i productes. Les rutes virtuals permeten passejar per l’interior dels mercats i descobrir que els mercats municipals catalans són uns establiments comercials, competitius, potents i amb molts serveis que permeten satisfer les necessitats dels consumidors.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament