• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2015 L’Ajuntament renova la llicència d’ús dels terrenys al Club de Tir Montsià

L’Ajuntament renova la llicència d’ús dels terrenys al Club de Tir Montsià

L’entitat enguany compleix 30 anys i la llicència d’ús s’ha renovat per a les pròximes tres dècades

publicat el 07/10/2015

El Club de Tir Montsià disposarà durant els propers 30 anys dels terrenys on té les seves instal·lacions, uns terrenys que són de titularitat municipal però dels quals el consistori en cedeix el seu ús. Així es desprèn del conveni que han signat aquest matí l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, i el president del Club de Tir Montsià, Miquel Millan.

Aquests terrenys, ubicats a la Partida de Cabiscol, van ser cedits fa 30 anys quan es va constituir el Club de Tir Montsià. Actualment hi ha un camp homologat per al tir a 10, 25, 50 i 100 metres, una galeria per a la pràctica de tir amb aire comprimit i un local social per als socis del club. Les instal·lacions també estan preparades per a recorreguts de tir per poder organitzar proves i competicions d’aquesta modalitat.

L’alcalde ha felicitat als representants del Club de Tir Montsià "la feina feta al llarg dels últims 30 anys", aconseguint unes instal·lacions de primera línia i uns resultats esportius que el converteixen en un dels millors clubs a nivell català. "Estem al vostre costat per continuar creixent", ha assegurat Tomàs.

El president actual del Club de Tir Montsià, que ha estat acompanyat pels membres de la primera junta que va fundar l’entitat, s’ha mostrat "satisfet" per poder tornar a renovar per trenta anys més la llicència d’ús dels terrenys. Millan ha aprofitat també per fer un reconeixement públic a aquells que van impulsar el Club ara fa trenta anys, fent-los entrega del títol de socis honorífics i també de la insígnia del club. 

 Ajuntament d´Amposta > Comunicació > L’Ajuntament renova la llicència d’ús dels terrenys  al Club de Tir Montsià

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament