• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2017 L’Ajuntament d’Amposta aprovarà unes inversions per valor d’1,6 milions d’euros

L’Ajuntament d’Amposta aprovarà unes inversions per valor d’1,6 milions d’euros

Aquests provenen del superàvit del pressupost de l’any 2016

publicat el 31/07/2017

Aquest dilluns 31 de juliol es realitzarà el ple del mes de juliol, i l’Alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, acompanyat dels regidors de Governació, Miquel Subirats, i del regidor d’Hisenda, Règim Intern i Personal, Tomàs Bertomeu, han realitzat una roda de premsa per presentar-ne els punts més destacats.


El primer punt destacat és l’aprovació inicial de la modificació puntual número 48 del POUM, establiment de la Disposició Transitòria Vuitena, per tal de regular les condicions d’edificació a les parcel·les de Sòl Urbà que no assoleixen els paràmetres de parcel·la i/o façana mínima, aquesta moció afecta principalment a parcel·les de la urbanització d’Eucaliptus que en el moment d’aprovació del POUM, l’any 2007, ja estaven reparcel·lades i en l’aprovació del nou pla van quedar fora del planejaments.


Altres punts destacat d’aquest ple del mes de juliol són l’aprovació inicial de l’ordenança d’intervenció municipal d’activitats i l’aprovació inicial de l’ordenança municipal reguladora de fitosanitaris en àmbits no agraris, com també la ratificació del document del Front Institucional del Delta de l’Ebre, un front comú dels municipis del Delta demanant mesures per preservar la morfologia actual del Delta de l’Ebre. En aquest ple també es passarà l’aprovació del Programa de Festes Majors d’Amposta 2017.


Però un dels punts importants d’aquest ple és l’aprovació de la modificació pressupostària número 17 per suplements de crèdit i crèdit extraordinari, que possibilitarà destinar 1,6 milions d’euros provinents del superàvit del tancament del pressupost de 2016. Dels 3,6 milions d’euros del tancament, 2 s’han destinat a l’amortització de préstecs, i la resta a inversions tant necessàries com la implementació de la 2a fase del pla estratègic de l’enllumenat públic, l’adequació i millora de centres escolars, la repavimentació i urbanització de diferents carrers municipals, l’adequació i millora del carrer Sant Cristòfol, i l’adequació i pavimentació del carrer França, entre altres partides.


L’Alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, també ha volgut destacar la moció conjunta de tots els grups municipals per a l’obtenció d’un acord de convivència i unitat entre els ajuntaments i l’agrupació de penyes i comissions taurines de les Terres de l’Ebre a favor dels bous. Una moció conjunta que pretén fer un acord de convivència dels actes taurins.


En resposta a preguntes dels periodistes, l’Alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha explicat com ha anat la dimissió del director del Centre d’Art de les Terres de l’Ebre-Lo Pati, «Vicent Fibla va presentar la dimissió per no perjudicar la imatge del Centre, creiem que la seva tasca va ser molt important, com a dinamitzador d’un espai que s’ha col·locat dins del mapa cultural català, però va realitzar una falta administrativa greu i aquesta havia de tenir conseqüències». Adam també ha afirmat que «el projecte de Lo Pati ha de tenir continuïtat, per això ja ens hem posat en contacte amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya perquè ens ajudi a buscar un perfil de persona que doni continuïtat al projecte amb les màximes garanties".

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > L’Ajuntament d’Amposta aprovarà unes inversions per valor d’1,6 milions d’euros

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament