• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2017 Els alumnes del Ramon Berenguer IV explicaran contes dins als comerços de FECOAM

Els alumnes del Ramon Berenguer IV explicaran contes dins als comerços de FECOAM

Nova activitat nadalenca per dinamitzar el comerç de la ciutat

publicat el 15/12/2017

Una vintena de comerços i el Mercat Municipal seran l’escenari, durant les dies de festes nadalenques, dels Contes Màgics, una nova activitat que organitza l’Institut Ramon Berenguer IV amb la Federació de Comerç d’Amposta, FECOAM, i l’Ajuntament d’Amposta.

Dijous 14 al matí, la regidora de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho, la presidenta de FECOAM, Anna Rosselló, i la directora del Ramon Berenguer IV, Lucrècia Bernaltes, van signar el conveni de col·laboració segons el qual 15 alumnes de quart d’ESO es vestiran de follet i interpretaran els contacontes als comerços adherits a la campanya en les dates i horaris fixats per la Federació de Comerç. L’Ajuntament cedeix els vestits de follet i es compromet a fer difusió de l’activitat, entre d’altres coses.

Les dos primeres sessions seran els dies 22 i 23 de desembre al Mercat Municipal a les onze del matí. La resta es faran de manera itinerant i dins als propis establiments.

Aquesta activitat té per objectiu dinamitzar el comerç d’Amposta durant els dies de campanya nadalenca.


Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Els alumnes del Ramon Berenguer IV explicaran contes dins als comerços de FECOAM

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament