• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2015 El Delta de l’Ebre, connectat a cavall entre Doñana i la Camarga

El Delta de l’Ebre, connectat a cavall entre Doñana i la Camarga

El proper divendres 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, es desenvoluparà a Amposta, la 1a trobada de genets, cavalls i carruatges de la ruta eqüestre de les zones humides Doñana-Camarga.

publicat el 01/06/2015

El proper divendres 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, es desenvoluparà a Amposta, la 1a trobada de genets, cavalls i carruatges de la ruta eqüestre de les zones humides Doñana-Camarga. El passat 3 de maig, quinze genets van partir de la Camarga i un de Doñana amb l’objectiu de trobar-se al delta de l’Ebre.

La ruta eqüestre de les zones humides neix amb el viatge que va realitzar el genet andalús Paco Ortiz entre Doñana i la Camarga el passat any 2013. La seva experiència va ser presentada en el marc del pla de treball que se va definir durant les I Jornades de la Xarxa de Territoris Arrossers, celebrades el passat novembre de 2014 a Amposta. Concretament, en la taula de treball del sector turístic, se va definir:

"Aprofitar la ruta eqüestre i les dinàmiques existents entre Camarga i Doñana per fer-les extensibles a la resta de territoris de la Xarxa i que esdevinguin itineraris de mobilitat sostenibles, adaptats a altres modalitats, com el senderisme i el cicloturisme. (2015)"

Fruit d’aquesta taula de treball i a iniciativa del grup andalús, el passat 3 de maig, quinze genets van partir de la Camarga i un de Doñana amb l’objectiu de trobar-se al delta de l’Ebre i consolidar la ruta eqüestre de les zones humides.

Així el proper 5 de juny, a Amposta, hi haurà la trobada eqüestre de les dos comitives que estaran acompanyades per genets locals. Pel matí hi ha prevista una reunió de treball per tal d’avançar en la definició del treball conjunt dels 3 territoris i per la tarda, a les 18h. està programada l’arribada pel Pont Penjant de tots els genets, acompanyats, com hem dit, per entitats del cavall del Delta.

Organitza: Ajuntament d’Amposta, Parc Natural del Delta de l’Ebre, Consell Comarcal del Montsià, Montsià Actiu.

Col·labora: Amics dels Cavalls d’Amposta, Frisones del Cruz, Ajuntament de l’Aldea, Museu de les Terres de l’Ebre, Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament