• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2016 El centre de rehabilitació ja té llicència d’activitat

El centre de rehabilitació ja té llicència d’activitat

Després de sis anys operant sense els tràmits administratius pertinents, el centre ja té aquest document obligatori per a totes les activitats.

publicat el 15/01/2016

El centre de rehabilitació i noves consultes mèdiques de l’Hospital Comarcal d’Amposta, ubicat a l’avinguda Catalunya 66-72, finalment disposa de llicència d’activitats. Aquest document arriba sis anys després de la seva posada en funcionament.

L’actual equip de govern de l’Ajuntament d’Amposta va adonar-se’n, en accedir al govern municipal al maig del 2015, que hi havia diferents activitats municipals que, després de la seva inauguració, no havien seguit els procediments per desenvolupar la seva activitat de forma legal, "tal i com s’exigeix a les empreses i activitats privades", destaca l’alcalde, Adam Tomàs, que afegeix que un d’aquest va ser el centre de rehabilitació i noves consultes mèdiques. "Va ser el cas més flagrant del que ens hem trobat fins ara", assegura l’alcalde, tot explicant que un cop es va detectar es va comunicar al titular que fes tots els tràmits pertinents per aconseguir la llicència, "un procés que tot just s’ha acabat ara". "Una de les altres llicències que s’estan tramitant ara és la del Centre Tecnològic CETECOM, al Polígon de l’Oriola", acabat Tomàs.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament