• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2020 Comencen les obres de connexió dels pluvials al carrer Tarragona

Comencen les obres de connexió dels pluvials al carrer Tarragona

Amb aquestes obres es connectarà la primera fase, feta al 2017, se substitueix un tram de clavegueram i es soterraran els encreuaments de l’enllumenat públic

publicat el 07/05/2020

Comencen les obres de connexió dels pluvials al carrer Tarragona

Aquesta setmana s’han iniciat les obres d’arranjament del clavegueram del carrer Tarragona. Es tracta de la darrera fase d’aquesta actuació, inclosa dins el Pla Director de la Xarxa de Pluvials, i que preveu posar remei als problemes d’inundabilitat de la ciutat. "És una actuació cabdal", assenyala l’alcalde, Adam Tomàs, tot destacant que hi ha obres entre el carrer Tarragona, en el tram comprès enter els carrers Primer de Maig i Grau.

Aquestes obres també s’aprofitaran per un tram del clavegueram, per soterrar l’enllumenat públic en els encreuaments i per adaptar de nivell els paviments. "Així s’evitaran també els bassals d’aigua que es produien quan plovia", afegeix.

Les obres han obligat a tallar la circulació del carrer Tarragona entre el Pirmer de Maig i el Grau i també ha quedat afectat l’accés al carre Palau i Quer des de l’avinguda Alcalde Palau.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament