• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2019 Una cinquantena de persones participen en el programa ’30 Plus’ durant el 2019

Una cinquantena de persones participen en el programa ’30 Plus’ durant el 2019

Oberta una nova convocatòria del programa ’30 Plus’ , destinat a 50 persones majors de 30 anys i demandants d’ocupació, per al 2020

publicat el 14/11/2019

Una cinquantena de persones participen en el programa ’30 Plus’ durant el 2019

Fins a 50 persones han participat, aquest 2019, en la convocatòria del programa ’30 Plus’, del Servei d’Ocupació de Catalunya, a través del qual se’ls ha ofert la possibilitat d’inserir-se al mercat laboral. D’aquestes 50 persones, més d’un 50% han renovat el seu contracte i algunes d’elles fins i tot han obtingut un contracte indefinit. Unes xifres que l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha qualificat de "satisfactòries".

En el marc del programa "30 Plus", gestionat per l’àrea de Polítiques Actives d’Ocupació de l’Ajuntament d’Amposta, es desenvolupen actuacions ocupacionals, d’orientació i formació per afavorir la inserció laboral de les persones en situació d’atur de 30 anys i més. Aquest programa ofereix una formació vinculada al lloc de treball per tal que els treballadors tinguin una inserció més confortable i amb garanties.

En el darrer programa s’ha donat cabuda a diversos perfils professionals com soldadors, auxiliars administratius, operaris de fàbrica, conductors, electricistes, cambrers, comercials, peons d’obra i mossos de magatzem.

Actualment s’ha posat en marxa una nova edició del Programa 30 Plus, gràcies al qual es podran inserir 50 persones més amb contractes de 6 i 9 mesos en empreses del territori, rebent una formació professionalitzadora adequada al lloc de treball i un acompanyament durant tot el contracte.

Les persones interessades han de complir els requisits de tenir més de 30 anys i estar inscrit com a demandant d’ocupació no ocupat (DONO) i S’han d’inscriure a la Borsa de Treball de l’Ajuntament d’Amposta, visualitzar les ofertes vigents en el moment i apuntar-se si els interessa.

Ho poden fer personalment als baixos de la Biblioteca o per Internet a: https://www.amposta.cat/borsa-treball/ofertes.asp

Per a les empreses, s0fereix una contractació subvencionada del Salari Mínim Interprofessional durant els 6 o 9 mesos del contracte. Per més informació trucar al 977704027 o escriure a aderamon@amposta.cat i hdrago@amposta.cat.

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies | RSS de l’AjuntamentRSS de l’Ajuntament