• Webs Municipals  

Inici Comunicació Notícies Notícies 2015 Campanya de civisme de l’ús de contenidors soterrats

Campanya de civisme de l’ús de contenidors soterrats

L’Ajuntament d’Amposta engega una campanya de civisme per recordar que els objectes voluminosos no es poden llençar als contenidors soterrats ni deixar al costat d’aquestes illes. Hi ha un servei de recollida a domicili als telèfons 977701345 i 977702712.La multa mínima per fer-ho és de 120 euros.

publicat el 22/07/2015

L’Ajuntament d’Amposta acaba d’iniciar una campanya de civisme sobre l’ús correcte dels contenidors soterrats. En concret, fa incís en els objectes voluminosos. "Hem detectat que existeix una dinàmica, potser per desconeixença o potser per incivisme, de llençar els objectes voluminosos a les illes de contenidors soterrats, quan no està permès", assenyala l’alcalde, Adam Tomàs, "això genera brutícia i molt mala imatge per al conjunt de la població". Per posar solució al problema de forma immediata, "s’ha incrementat, temporalment, el servei de recollida de voluminosos a les illes de contenidors de tres a cinc dies"."Això, però, suposa haver de dedicar uns recursos que es podrien destinar a una altra cosa", ha afegit Tomàs, qui ha fet especial èmfasi en la necessitat que tots els ciutadans siguin corresponsables de la despesa pública. "Com equip de govern som molt exigents amb la feina que fem, però també ho hem de ser amb el ciutadà", ha dit Tomàs.

A través d’aquesta campanya, que es difondrà per les xarxes socials, mitjans de comunicació i també amb el repartiment d’un tríptic informatiu a totes les cases, l’Ajuntament informa dels números de telèfon als que es pot trucar per demanar el servei de recollida a domicili (gratuït) d’aquests objectes grans que no es poden tirar als contenidors soterrats. Són els telèfons 977701345 i al 977702712. A més, els voluminosos també es poden portar a la deixalleria municipal.

L’alcalde d’Amposta, que ha comparegut acompanyat del regidor d’Eficiència Energètica, Pau Cid, i del de Governació, Miquel Subirats, també ha advertit que després d’una fase informativa, s’aplicaran les sancions pertinents a aquella gent que no compleixi amb la normativa. Serà a partir de mitjans setembre. La multa mínima en cas de llençar un objecte voluminós a l’illa de contenidors és de 120 euros, i pot arribar als 12.000 en cas de substàncies perilloses.

Ajuntament d´Amposta > Comunicació > Campanya de civisme de l’ús de contenidors soterrats

Ajuntament d´Amposta - Pl. de l´Ajuntament, 3-4 - 43870 Amposta - Tel. 977 70 00 57 | ajuntament@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de lRSS de l'Ajuntament